♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, March 15, 2013

Benda yang tak dirancang nak beli

Assalamualaikum. Annyong!!! (^_^)

Benda yang tak dirancang nak beli tapi terbeli sudah.... Fuhhhhh. Kalau dah menggigil nak beli tu, mesti nak dapat kan jugak kalau boleh waktu tu jugak. Kalau tak dapat, guling-guling macam tenggiling sampai kurus!!!! . Ini semua gara-gara pergi kursus dekat Port Dickson tak dapat mandi swimming pool. Alasan-alasan sebab aku tak ada baju renang. Dah lah pulak tu dekat hotel tu kena pakai baju renang baru boleh masuk pool. Kalau pakai selain baju renang, jangan hegeh-hegeh nak masuk pool.Sob sob sob. Sentap mak nak!!! (-_-)"

Jadi, kite gunakan pakcik google untuk cari kedai online yang memikat mata,hati dan duit aku untuk beli baju renang muslimah mereka. Dan.... hasil setelah dipikat dengan sekali try jer, tergunalah duit untuk beli baju renang muslimah. Alhamdulilahh. Yeay!!! Aku dah ade baju berenang. (^_^)


 Disebabkan tak puas hati sebab terpikat sorang-sorang, terus meracun fikiran Safra untuk terpikat bersama-sama dan terbeli yang warna purple pulak.

 Santekkkkkkkk tak kawan-kawan????? (^_^)

Jom sapa yang ade baju renang, jom same-same berenang. Dan,,,, sile jangan tertipu dengan pakaian renang aku. Nampak je professional siap pakai baju renang. Padahal, nak terapung kan badan pon tak reti, ape entah lagi nak berenang macam ikan-ikan di lautan. (-_-)'

Jadi, tujuan disini membeli baju renang adelah semata-mata untuk berendam-rendam dalam pool macam kuih badak berendam. EH!!!!!??????


 Sesiapa yang rase diri dia slim river melim bolehlah cuba baju renang warna merah ni. Sangat comel dengan skirt tu. Dekat mane nak beli baju renang ni korang boleh tengok sini(mybajurenang). Gojes!!!!

Set baju renang : Baju, seluar dan tudung kepala. Dan nak warning kat sini, baju ni jenis slim fit, jadi kene amik saiz besar dari size biase yang korang pakai. Macam aku ambik size XXL.

Dannnnnn.... Cadar power puff girl ni pon terrrrrrrbeli jugak kat jusco. Unplanned!!!!! Boring asyik cadar bunga-bunga,kotak-kotak, bulat2. Kiutttttaaaaa (^_^)


Kenyit mata laju2. TQ :)


4 Sarang ♥:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

orang pompuan memang... nafsu membeli belah nya memang cukup tinggi.. hahaha

SALAM PERKENALAN KEMBALI

s.y.a.r.q said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Heheehe.. Tu lah.Dpt gaji je,,tgn gatal nk beli :)

||Sis aLeaSaRa|| said...

hahaha comel je entri ni.anyway tqvm tau share link online tu.ank2 akk ni mmg suka gi swimming pool tp tau jelah semua tmpt kena pakai swimming suit.hubby mentang2 lah org kg dulu ada sungai berlagak ler ngn akk yg x reti nk berenang ni,.setakat manja2 ala penguindi tepi pool tu retilah hahaha...

s.y.a.r.q said...

@||Sis aLeaSaRa||Hehehe.. No problem kak.. Sharing is caring. Hah....Lelaki selalunye mmg pandai berenang.... Takpe kak,,,,saya pon same je...duk tepi-tepi kolam.... Takpe.blaja je blasah2 sendiri dulu.Lame2 pandaila sikit2 kan :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2