♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, April 28, 2009

budak itam dah datang balik..

Salam All...
Huhu!!!! Lamer nyer x update blog nie...

Bukan takat tak update jek... Bukak pon tak..
Dah nak dekat sebulan rasenyer..
Kalau kat Pet Society, Pet dah berlalat-lalat kan??
Memang dah berlalat pon si Komkom tuh... :D

Kat blog saya nie dah bersawang-sawang dahhh...
Acccccchoooooom!!! Banyaknyer habuk... :p :P

Ade sesape rindu kat saya tak???
Sape rindu angkat tangan!!!
Mesti x de ni.... :(
:P

Nak dekat sebulan x bukak blog nie sebab nyer kununnnnnnn... Nak focus kat Thesis &
Final examlahhh..... "Kununnn kayh"... :p
Kire saye puasa main blog lah...

Skrg dah habis puase blog sebulan... Hahahahaha..cukop seyh sebulan...
Ooopss!! Puase ramadhan blum habis ganti lagik lah... :D

Tapi kan agak sadis jugak... :( :(
Sebabnyer soalan final Distributed System tuh x taw lah nak kate ape..

Uwawawaawawawawawawa... :'(
Hanye rakan2 yang juga ambil exam tuh sajek yang paham keadaannyer...

Hish!!! X moh pikir dah..
Ape2 pon terjadi skrg nie, tetap kene teruskan kehidupan..
Tetap kene teruskan pencarian tempat untuk Latihan Industri..

Ehem2... Ade sesape tak yang berkenan nak ambik saya???
;) :) :)

Saya nak LI 4 bulan saje.. tak lame..
Kalau nak lame, nak hire saye terus keje kat company awak OK jugak tuh... :p

Ok Lah.. After this leh lah dgr bebelan2 saya dalam blog nie kembali..
Hahaahhaa.. Ade ke orang nak dengar...

eh kejap2..nape lah rase mcm ayat sopan sangat nie "Saye??""
hehehe..

Tatatititutu

:) :) :)

P/s: Nieja & Nani... I dah update dah nie... Syarq akan menggegar kan blog dye!!
Kasik Gegaaaarrrrrrrr!!!!!!

Ahaks.





2 Sarang ♥:

hananiEy said...

welcome back darling!!!!


;)

s.y.a.r.q said...

hehehe...
:)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2