♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, March 30, 2009

1 hour in the dark

Hye!! Lamer sudey tidak update kan??
Tengok tajuk pon tau pe yang nak di ceritakan...
Mesti lah pasal Earth Hour Semalam..

Semangat duk dalam gelap selama sejam..
Tunggu tuh jam 8.30 malam...
Banyak kali tengok jam..

Di atas permintaan Mc long yang disayangi.. Muah2..
Saye tangkap lah jugak gambar dari tingkat 16 rumah sewaku,
Walaupon gamabrnye mmg gelap, dah mmg gelap..kate earth hour..
Dari sini memang bleyh nampak jelas KLCC ngan KL Tower...


Mase nie, Bangunan TM yang selalunyer cerah, jadi gelap..Tapi xsmua tingkat lah yang tutup lampu... KLCC ngan KL Tower memang tutup lampu serentak..

Yang ader lampu2 tuh lampu jalan & ramai jugak yang x ikot seruan..
Bagi semua orang yang berjaya tutup lampu malam semalam dr kul 8.30pm hingga 9.30pm,
Tahniah!!! Tepuk tangan untuk diri sendiri..
Anda seorang rakyat yang Prihatin!!..
:) :) :)

P/s: Mc long, rugi ko xdtg sini lepak2 kat balkoni... :p






8 Sarang ♥:

diLL said...

wah2..beshnye..nice view..bgus3..glad 2 be malaysian yg trut mbri skgn..ihii

~ilyanie_usyuk~ said...

Hiks...
Takpe yang.
Ai suda melihat view KLCC, KL Tower,dan Menara TM bergelapan.
On da way nak g Pantai Dalam tuh,
sempat la usha.
RUmah tgkat 16 Flat PKNS pon ai nampak.

=)

s.y.a.r.q said...

dill

yeah..proud to be malaysian..

:D

s.y.a.r.q said...

uiks??

ko kuar ke upenye mlm tuh..patot ah x bls msg aku..hehehe

nieja said...

:)

Ainul Azreen Ahmad said...

AKu keje time earth hour tu...

so xdela rse sgt "Earth Hour" tu..

sbb mse tu Subang Parade mane ade tutup lampu..

tp kat umah tutup la suma...(Accoring tu bibik aku la)..dia pasang lilin...semangat tol...

hehehe...

nieja said...

aik
i de komen kan?
xde pon

caNNyGurl said...

beb

aku jual tudung...

beli beli belii

murah saja

and tlg promote..heee

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2