♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, November 3, 2009

Kengiluan

Adoiyaiiii.... Gigi nie terase macam ngilu2 plus sakit...
Baru balik dari cuci gigi,,,
Fadan muke Syarq...
Dah 4 tahun tak pergi dentist cuci gigi..
Skali dah pergi rase kan!!!
Mase tengah cuci tuh kan rase macam nak tendang orang jek!! hahahahahaha

Tapi best oh rase gigi lepas baru di cuci,,,
Rase Clean and Clear (^_^)
Mase cuci gigi tadi kan, doktor tuh tak sudah2 kate gusi ku sgt tak kuat..
Asik kuar darah jek..
Abis lah saya kene dengar nasihat2 dye macam mane nak berus gigi dengan betol supaya gusi ni jadik kuat..
Kalau tak nanti 2o years akan datang gigiku mudah tercabut..
Uwawawawawaa...
Saya takmoh macam tuh ohhhh....
Nanti gigi rongak.. Nak senyum pon tak lawa dahhh..
Hahhaha...mcm selama ni senyuman saya lawa.. Hakhak tuih!! :p

Eh, teringat lah iklan ni bile cakap pasal senyum.. :D
Pakcik tak de gigi yang takmoh senyum tuh..hehehhee


Mengikut nasihat doktor suruh kumur2 gune Listerine
dan kumur2 gune air garam tuk kuat kan gusi saya..

abaikan bibir yang agak tebal tuh.. Focus pada gigi yang bersih itu. hehehe.. :p


:) :) :)

2 Sarang ♥:

mummymujid said...

teserlah 'nur' pada gigi mu syarq

s.y.a.r.q said...

itu lah yg di namakan nur iman...hahahhaa..eh eh..nur kasih.. :P

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2