♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, December 4, 2008

Rona Roni Macaroni!!!

hehehe,,,, post kali ni juz nk ajak kowang tgk lah cite Rona roni macaroni kt astro ria kul 9 mlm atiap ari khamis...


lawak ahh citer tuh...lagi2 Sharifah Amani jadi watak Roni dlm citer tuh.. Aku br tgk 1 episode jek dah rs mcm x sbr2 nk tgu next week pny episode...


:) :) :)

6 Sarang ♥:

:: FunNaDGreat :: said...

weewww~
ko mmg 24-7 tgk tv heh?

cam sume crite ko tau neyh~
ngehe..

hananiEy said...

ihihihih

a a syarq. best gle cite neyh

ak bejaye gelak. so mknyenye cite ni mmg la kelakaa..


ihihiih

;)

s.y.a.r.q said...

hahahahaha... funna...


tuh la pasal... aku rase mcm sumer citer jek ak tgk...


hurm.,... klu dah umah bisla... mcm2 cite sume rs nk tgk...


:) :) :)

s.y.a.r.q said...

nanie... yg aku x tahan kan...

c rona tuh lahh...


dye yg byk buat lawak...


beg dye kene ragut... tp dye yg kene kjr kene tuduh curik...



org yg kejar tuh pon ngokngek...



hahahahaha... mesti rona nnt bercinta ngn roni kn???



:) ;) ;)

Ainul Azreen Ahmad said...

MOHD SHAHRIZAL BIN RAHAMAN...

dia ni sape syarq...????

Aku baru terbace blog ko yg 1st tu...

cite la ckit...

;)

s.y.a.r.q said...

ainul... mohd shahrizal tuh EJAL lahhh...


:) :) :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2