♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, May 3, 2009

Di tag oleh mc long usyuk yg memang usyuk..


Aiyooooo...
Dah lah tag pasal makanan seyh..
Buat saya lagi mengidam2..
Dan air liur meleleh sajer....
slurp slurp...

Ok..this is the tag:

1) Senaraikan 10 images makana/minuman yang anda teringin nak makan saat ini.

2) Carian hendaklah dilakukan dengan Google dan paparkan image yang plaing menggiurkan

3) Turutan hendaklah mengikut nafsu keinginan anda masing2..

Chooooppppp!!! Saya x ikot turutan eyh.... Mala seyh.. :P
Pastu 11 image... terlebey satu...
Hahahhahah.. Biaselah..nafsu nak makan lebey,... :P

Chocolate Milk Shake.... Aduhh... Tingat kat Kenny Rogers punyer Milk shake...


Pastu tingin nak makan nasi lemak sambal kerang... Menanges nieyh kalau dapat makan...

Mango shake... Ahhh..sedapnyer kalau pekene kat tekak nie... Sejuk jek..

Chocolate Waffle.. Ingat waffle, ingat him... :)

Tengah panas2 nie.. Kalau dapat sedut air kelapa yang sejukk.. Giler ah Syiokkkkkkkkkkkkkk.....

Actually i want Nasi goreng Ayam Kicap.... Dye yang introduce to me pasal Nasi goreng ni...
Dahla pedas..Memang kaw gilos... Meleleh air mate gua cakap luuu...

Spaghetti meat ball... Even baru makan hari tuh... Tetap teringin lagi... Saya memang minat bab2 makan spaghetti & pasta nieyh..

Mee Hoon Soup+bergedel.. Teringat kat mee hoon sup kat stesen LRT Universiti tuh.. Sodappppp...

This one is pucuk ubi masak tempoyak cili api... Nak2 kalau mak saya yang masak.. Lagi2 kalau makan ngan ikan goreng..soleghooo kau... bertambah2 nasi den.. :)
Kalau kat kedai x sedap sebab tempoyak dye terlampau masam... uwekkk

Ramli Burger.. Serius lamer dah tak makan.. Burger Daging Special 1 bang!!!

And the last one is Nasi Ayam... My mom's cooking... Mama..masak ma... :)


4) Sile tag orang lain untuk tugasan ini dan tinggalkan pesanan dekat chatbox orang itu...

ermmmm... sape ye sape??

Dill!!!




P/s: Adeyhhh..mase tengah buat entry nie.. air liur ku sudah banayk kali dis edut balik... hehehehe... :)




4 Sarang ♥:

~ilyanie_usyuk~ said...

uit2
ngata aku usyuk lak.
geget KOMKOM karang, kasik putus tinge dia
Wakakakakkaa

dalam banyak2 gambar,aku paling terliur dekat:
Pucuk Ubi masak tempoyak cili api.
Suruh la mak ko masak weyh.
Aku nak rasa

=(
(buat muka yg amat sedih sob sob sob)

s.y.a.r.q said...

heeehehe...

insyaallah...nanti aku keneng2 kat mak aku eyh suruh masak..ak pon mengidam nie...

:D

erk???komkom kan dalam facebook...mcm mn ko nk geget tinge dye??

Kemkem de nagn aku kat umah nie... hehehee... jauh dari kau.. :p

diLL said...

mak aiyh..dier3..sori lmbt jwb..ihihi..nnti dill wat eah syg..ihihi

s.y.a.r.q said...

hehehhe..it's ok dear...nanti u buat tau

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2