♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, May 26, 2009

mate ni nak tido..tapi...

Di jam2 macam nie saya x bleyh tido.. :(
Dah kul 3.30 pagi Syarq oiiii... GI lah tido..
Bukanyer saya x nak tido..

Tadi kul 1 saya dah baring atas katil...
Dan bersedia untuk tido..
Setelah berguling2 di atas katil selame sejam..
Sekejap pusing ke kiri...kejap pusing ke kanan...
Hasilnyer???
Tetap x bleyh tidoOoooooooooo!!!!!!!!!

Apekah sebab2nyer saya x bleyh tido???

1) Petang tadi saye dah tido dr pukul 2ptg-7ptg!! Padan muke ko Syarq.. tido x hengatt..

2) Saya lapar..pewot bunyi2!! Tulah tadi mama tanye nak makan nasi ke x jawab x moh... kunun diett xmoh mkn nasi malam2.. :P

3) Dalam pale otak nie asyik berpikir jekkkkkk.,,,,mcm mane nak tido kalau otak x rest???? berangan lah tuh Syarq nak :p

Last2 di waktu ini aku gagah untuk bangun buat air milo panasss...


Pastu makan dengan biskut lutut
Wakakaakakakaka... baru aku tau name nyerrrrr....

tapi yang ini bentuknyer x berape nak bentuk lutut sangatttt...


Sile lihat??? Kenape biskut ini dipanggil biskut lutut??
Adekah disebabkan bentuknyer yg seakan2 lutut saya??
wakakakaakakakakaka..:D

Tapi kalau kat Negeri Sembilan, Mak saya panggil biskut bulatt

Hahahahaha.. nak kate bulat.. xlah bulat... panjang adelahhh....

Hah..yang ni lagi satu versi biskut lutut

X kisah lah biskut bulat ke, lutut ke, segitiga ke, pewot muncit ke, apekah? yang penting ianye sedapp.... Kenyang sudah pewot ku yg lapo tadik... hehehhee

Ke kowang de name lainyang lagi pelikuntuk biskut ini??? hahaha..

:) :) :)


P/s: masih lagi musykil.. Kenape lutut??



6 Sarang ♥:

Ainul Azreen Ahmad said...

Aku x tau langsung name roti tu...

ko panggil roti lutut...peliknye...

nk tergelak pn ade...lutut pn ade roti kaa...

kahkahkah...

s.y.a.r.q said...

hahahaha...
bukan aku pagil..ak pgil biskut bulat,...
ak tgk kat plastik dye

~ilyanie_usyuk~ said...

Erk apesal kualiti gambar sangat tidak memuaskan?
jangan pakai flash beb.
nanti x clear huhu

s.y.a.r.q said...

tuh la pasal..dye kalau gelap pakai flash mcm bercahaya..

klu xpakai flash kabur...

biase lah..phone x canggih mn ponn...hehe

nieja said...

i pon xtau ape
name roti tu.
makan je tau
haha

s.y.a.r.q said...

hikhikhik...

dulu kan, i xtau pon biskut yg bentuk kotak2 kecik tuh name dye biskut mayat...

wahh... xsangke name biskut tuh cam seram jek..heheh

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2