♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Wednesday, May 18, 2011

Nak dapat hadiah macam ni macam mana ek???


Assalamualaikum

Ada tak apa-apa pertandingan ataupon giveaway atau pon lucky draw yang hadiah dia adalah berupa sebuah kereta yang macam ni?????
|
|
|
|
|
|
|
V

Ataupon macam ni?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Bila lah boleh dapat kereta sedemikian rupa???? (-__-)


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


2 Sarang ♥:

Cik Azizah said...

hahaha ade ke GA dapat kereta.kalau ada jijah pon nak masuk jugak!!

baik masuk AF ke Mentor ke dapat la kereta..miahaha

ZWAN SABRI said...

kalaw bole dapat adiah macam tu, zwan da lama masuk dulu ptandingan tu and masuk secara senyap2 sabb xmo compete ngan orang lain.. HEHE

MySuaraBlog: Saya Suka K-Pop Malaysia

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2