♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, May 30, 2011

Semoga kawan-kawan aku semua bahagia

Assalamualaikum

Semalam sampai dua kenduri aku pergi.Memang berkenduri sakan dapat cuti semalam walaupon sehari je.. Huhuhu,hari ni aku dapat MC sebab mata aku makin membengkak dengan jayanye. Masa aku nak pergi klinik dengan adik aku, semua orang duk tengok mata aku. Tibe-tibe rasa macam, artis. Ke mata aku nampak lagi seksi bila bengkak??? Seducing eye...Hahahaha :p

Yang mula-mulanya aku pergi kenduri pertunangan dak Intan yang gojes.Orang nya gojes, baju pon gojes. I loooiiikeeeeeeeee. ♥ Tahniah untuk Intan dan Firdaus. Tak rugi kitaorang duk kenen-kenenkan korang masa zaman malu-malu kucing dulu kan??? Malu-malu tapi mahu. (^_^)


Kenduri yang kedua pulak dekat Bora Ombak,Ampang. Selalu dengar orang duk sebut-sebut Bora Ombak, Bora Ombak. Apa ada dengan Bora Ombak tu kan?????? Ngeh, semalam dapat dah sampai kat Bora Ombak tu. Habis satu Bora Ombak tu kena reserved sebab kenduri Kak Nurza.

Makanan dia, terbaikkk. Memang sedap lauk-lauk untuk nasi minyak dia. So,sesiapa yang ada duit lebih-lebih sampai melimpah ruah tu, boleh lah buat kenduri kawin kat Bora Ombak. Alisa?????? Nexttttttttt!!!!!! Lalalalaalala (^_^) Semalam ada salin tak package wedding kat situ??? :P

Last, tahniah Intan & Firdaus, Kak Nurza & Abang Din. Semoga Bahagia :)

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


5 Sarang ♥:

Abang Jonni said...

musim cuti sekolah.... byk gila kenduri kawen... huhuhuu

Redbloodsnow said...

jeles tgk org time tunang ada mini pelamin. zie dulu takde taw. rumah kecik, takde tempat nk letak mini pelamin...hehe

♥♥Cikngah♥♥ said...

ko pulak ble lagi syak?cpt2 la ye.X elok bercinta lama2.klu korang kawin aku pn dpt mkn nc myk free.hehe

Qaseh dalia adelia said...

comeinyeee

♥♥Cikngah♥♥ said...

aku rs mcm dh komen x smlm.xpe aku komen lg.cik syak ni ble lak nk naik pelamin.x elok bercinta lama2.lgpn lg cpt korang kawin lg cpt aku lh mkn nc myk free.hehe

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2