♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, March 10, 2009

Bencana yang menimpa diriku




Tempat Kejadian: Bilik S.y.a.r.q

Tarikh Kejadian: 9 Mac

Waktu Kejadian: 9.40 p.m

Saksi Kejadian: Mc long a.k.a Ilyanie & Sue a.k.a Sulaiey


Nama Bencana: Almari Alisa Menghimpap badanku.

Salam hormat.. Berita utama..
Ketika tiga orang rakan baik a.k.a BFF sedang melayari internet,secara tibe2 almari baju yang diperbuat daripada kain runtuh ke atas badan salah seorg rakan baik itu..
Mangsa yang bernama Syakirin a.k.a Syarq sedang duduk di atas lantai sambil bersila dengan ayunye( :p) melihat rakan nye Ilyanie sedang update blog di bilik nye..
Tibe2 dye terase ade sesuatu menghimpap badan nye.,.Rupa-rupanya almari milik bekas roomate Syarq iaitu Alisa telah runtuh dan menghimpap badannye dan mangse sempat menjerit "Aaaaaaaa!!"...
Menurut saksi kejadian,,,Mc Long dan juga Sue, mangsa dan rakan2nye terus tergelak terbahak2 sambil tahan nak buang bahan kumbahan.. ( :p). dan terus terguling2 sampai suara jadi serak sebab gelak banyak sangat..
Mangsa menyatakan bahawa, mujur tiada barang2 yang membahayakan di dalam almari tersebut.. Siasatan telah diadakan dan tiada kecederaan yg ringan atau yg berat..

Bukti kejadian.. Mangsa dihimpap almari yang runtuh..

Mangsa selamat dan tidak cedera.. Barang2 yg sedikit dlm almari bersepah setelah runtuh..

Hasilnyer.. X decide lagi nak buang atau simpan??


P/s: Mase almari masih lagi kat badan syarq dan rakan2 nyer sempat gelak terguling2...sampai x bernafas!! hahahahahahaha.. :D

Sekian... Terima Kasih... Berita tamat..






8 Sarang ♥:

hananiEy said...

ngegeeege

ak le bayang kn syarq


mc long ngn sue dok tegelak2.

hihi

jap, penutup ko kene tmbah syarq

harap kn pagar, pagar mkn pady,
rupenye pady makn pagar. ;P

karam singh walia, TV3.


ihihih dengn tgn sekaly, hahaha

s.y.a.r.q said...

wakakakakakakakakaka...


bgus lah ko nyer ending...

~ilyanie_usyuk~ said...

waakkaakakaaa...
Sampi ke saat ini pon aku rasa nak tergelak lagi.
Wakakkakakaa

sakit ulu hati pinggang jantung usus kecilku.

Heyp, gambar kaki ku bersuar biru pon termasuk sikit tuh..huhu

=)

s.y.a.r.q said...

hahahahaha..

xper2... suar ko tuh sbgai bukti kejadian juga.. :D

shasha said...

sib baik kain je...heheheh

s.y.a.r.q said...

hehehee.. kalau amari kayu x taw lah..dah kat ospital agaknye sbb kepale dah jadi mereng..

hahahaha

nieja said...

erkkk..
kesiannya.
sbaik la almri cmtu je..
tapi lau brg byk pon saket ape

s.y.a.r.q said...

hahahahahahaha...

TUHLA...dr awal lagi dah pikir..ish klu jatuh almari ni ngah byk brg sakit jugak nie..heheh..

masok ospital PPUM..

wakakakaka...sbb kecedereaan..

almari kain jatuh atas bdn

:P

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2