♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, March 15, 2009

Bersama kawan di Sunway Pyramid

Uhukhukhukhuk... Bunyi macam skema ayam kan tajuk kat atas nie??
hehehehe.. :p :P
Hari nie, hari bersama BFF aku dari sekolah rendah lagik..
Mari aku kenal kan dye..

Biodata seorang gadis manis.. :)


Name: Nur Hafizah

Name manje: Fyza

Umur: 23 tahun..

Tempat tinggal: Shah Alam..

Status: It's complicated.. :p

Berkerja/belajar: Bekerja..

Kepada mane2 laki2 yang budiman mahu berkenalan dengan Fyza, siler hubungi saye di talian 017-3xxxxxx..

Hahahahahaha... Ooops! Promote kawan yer di sini.. :p :P

Hari ni meneman kan Fyza nak shopping.. Huhu!!
Dye de gaji sendiri dah,,, Jeles aku nengoknyer.. Aku pon mahu shopping jugak!!! :D
Tapi malang nyer...Duit tiade.. Yang hanye mampu "Window shopping" sajelah..
Sob sob sob..


Setiba di Sunway Pyramid, kami xlah terus shopping..
Tapi jalan2 dulu sekeliling Sunway Pyramid tuh tuk ambik mood nak shooping...
Erkk??? Perlu ke ek??? :p :P

Tengok muke org yg xde duit tuh... Mate pon tertutup.. :D

Ice skating yg belum bukak..walhal ramai yg dah beratur nak main nieyh.. Aku x kan main lah...
kalau nak tercabut kepale lutut bleyh!! :p

Wahhh.. Syokk seyh tengok dye org main..






Di sebab kan dah lame x jumpe, kiteorg pon tibe2 plan nak main bowling dan2 tuh jugak...
Yang bestnyer kat sini, weekends pon bley guner student card..
Huhu!!!!.. Murah ar sket.


Pilih2 bola,,, nak guner 8 ke, 9ke, 10ke, 11.. :D

Adoiyaiiiiii.... X strike2 lah aku main kali nie.. Tapi better than main kat Mid Valley hari tuh.. Nnnnnn... Syarq vS Fyza, The winner is Syarq!! Huhuhuhu!! :p but without any strike kayh..hehehehe..

Sebelah kanan aku tuh, Scandal saye... Name dye Encik Firaunnnnnn.. :)


Igt kan nak makan Kenny rogers gune Voucher tuh..
Tapi aku yg kepale bongek lagik kemek mati2 igt kan kupon tok dis week start dari semalam tanpa melihat tarikhnyer.. Ceit!!
Akhirnye, ke KFC jugak lah...

Nak dkt kul 4 kiteorg pon balik..
Biler mau jumpe lagi ntah nyer.. Bz memasing..


P/s: Mc long, aku dah beli blusher Elianto yg ko tunjuk ri tuh... Suke suke suke.. hehehehe...
Sgt best kan blusher tuh?? :D





6 Sarang ♥:

cIk pEnNa said...

beshnye jalan2 gan kawan..
happy2 aje kan..

s.y.a.r.q said...

mestilah besh cik Penna...
happy2... ilang smua tension2.. :D

nieja said...

ciss..
pegik snway x ajak
ampeh.

bluasher elianto?
yg dlm bekas bulat kcik tu eh?

s.y.a.r.q said...

hehehehee...

a'ah nieja... yg dlm bekas kecik tuh??
Ok x ek??

fieza said...

eiuu...gadis manis kew????!!!!...hakhak...apsal lak gmbor aku je lebih2 ni...hakhak...jgn riso gaji ko dapt gaji nti aku teman ko beli blusher elianto lg...huhuuh.....k.rogers...ooo,,k.rogers....

s.y.a.r.q said...

hahahaaahaha

xdapek nak mkn ngn ko kenny rogers kan mase nieyh..xper2..blambak lagik kupon2 tuh...

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2