♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Wednesday, June 8, 2011

Kerteharuan

Assalamualaikum

Semalam ada sorang customer Chinese.Buat aku rasa terharu dan terus bersemangat untuk buat kerja semalam, walaupon pada awal-awal pagi tu dah down down down down.Nama customer Miss Lim.

Miss Lim: Saya suka lah awak banyak gelak-gelak. You manyak bagus ohhh...

Syarq : Yeke Miss Lim??? Kenape pulak? (hidung dah kembang sikit mase ni :p)

Miss Lim: Iye lor... Saya ini tak pandai sangat cakap melayu maaa..

Syarq : Iyeke??

Miss Lim: Ade selalu saya call ha, selalu itu orang serius je, bile dengan orang yang tak tahu sangat cakap melayu. Tapi awak, boleh borak-borak and ketawa-ketawa dengan saya.Hahahaha

Syarq : Hehehehe. Saya pon suka jugak borak-borak dengan customer sambil buat kerja. Kalau serius saja, bosan maaaaa...Betul tak miss lim?

Miss Lim: Betoi, betoi. Hahahahah

Miss Lim,jangan puji sangat lah!!! Nanti semuanya mengembang maaaaaaaaa (^_^)


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


1 Sarang ♥:

nUr _ atiQah said...

btul2..kalau serius sgt bosan..hehehe ^^~

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2