♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, February 12, 2009

steambot+coffee part 2 & last++

huhu!!
Ri tuh kan aku de cakap nak update pasal g stimbot ngan coffee nie..
Wokeyh...
Bermulanye hari tuh dari sini..

7.30p.m: masing2 menyiap2kan diri+solat skali dan pas da ciap menggedik2 kan diri snap gmbr..hahahaha.. :-p



8.15p.m: Semua org berkumpul kat stesen LRT Universiti
syarq,yat,intan,mc long,cda,qilah, sue..

8.25p.m: gerak naik lrt dari stesyen Universiti->kerinchi
jumpe alisa kat kerinci..

8.30: sampai kat Kerinci.. N tewus lah berjalan ke Seoul Garden..

Kat cni lah perjalanan perut membucit dan mcm nk pecah bermule..
hehehehe.. :p ;p

Masuk2 Seoul duk berdiri tercongok.. xde org lyn.. Padahal kiteorg dah booked dah meja..
pastu tunggu kejap baru de rg lyn..pekerja dye sket jekk...
pas pekerja dye dah bukak kan gas tuk kami.. Ape laga... Gi ler rembat makanan yang patot..
Huhuhuhuhu!













10.30 p.m: baru nak balik ke Stesen Universiti balik

Pastu... Kami xterus lik umah masing2.. Tapikan,,, gi lepak kat Old Town white coffee depan umah sajer..... Heheheh... bergosip2... Shhh..... :p
De hot story kayh... :D


Then.... hahahahahaha... Kami blum habis lagik....
Tapi kami lepak umah qilah plak tuk smbung gossip lagi sensasi..
Umah qilah seberang jalan umah sewa aku sajek... Buleh jalan2 kaki gitu..Vista Angkasa.. :D
:p ;p :p

Makanya... Kalu dah lepak umah orang.. Hahahahaha..
kami x reti2 lah nk balik.. dah siap landing2 kan badan di situ..
Akhirnye.. Kul 6.30 pagi after subuh baru seberang jalan balik umah aku..
hahahahaha.. Tewus tido..

Puas dah kuar ngan lepak ngan kamu2 smua...
:D :D :D
pasni xtaw lagi biler dpt mcm ni biler smua dah bz kan?? kan??

end of story.. :p



4 Sarang ♥:

Alisa said...

ptt ler berjanggut ak tggu, korg ade sesi fotografi ek...heee..

tp pape pon, ari tuh mmg best..cm gthering utk sekolah2 lak rs..:D

hope pasni akan ade lagi..:)

s.y.a.r.q said...

hahahahhaha..

halamak..a'ah ek..sian ko tgu lamer...

:p :P

kan..best kan.. mcm reunion

~ilyanie_usyuk~ said...

AHahaha..

saya memang da tgu di Kerinchi yek. Saya tiada di stesen Universiti ituh huhu

sgt beshhhhhhhhhhhh...


bila la dapt camni lagi eyh

=(


rindu weyhhhhh

s.y.a.r.q said...

kannn

biler lagik ek??


susah dah nk kumpol

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2