♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, July 3, 2011

Up up up Town

Assalamualaikum


Yeeeeehaaaaaaaaaaaaa. Hoyeh hoyeh. Dapat keluar malam hari ni.Bukan senang ok aku dapat keluar malam.Malam adalah waktu yang paling best untuk keluar. Sebab ape???

Satu sebab sejuk
Dua sebab angin malam tu segar je rasa

Dah lama plan dengan fiza nak pergi uptown shah alam berdua.Dari bulan lepas asyik tertunda-tunda. Akhirnya........ Dapat jugak.Pergi sebab ada tujuan.

Satu sebab fiza nak beli remote control Astro
Dua sebab kawan fiza kirim beli filter untuk e-ciggarate.
Hohohoho. Beli perisa Pepsi Cola. Aku tengok tadi ada perisa Cola & Coffee dan lain-lain. Terasa macam nak beli yang Coffee boley???Apehal?? Coffee pon aku tak gemar.

Dan benda yang tak di rancang untuk dibeli terbeli jugak. Terrrrr Ok??Seketul spek mata hitam untuk pakai dalam kereta ketika kesilauan berlaku. Dengan sehelai handbag!!!! :)



Kenyit mata laju2. TQ Smiley


2 Sarang ♥:

Redbloodsnow said...

hahaha..pssttt, if syarq nk tahu..before akak jd tunang org. akak pun tak leh kuar mlm taw. but if dpt kuar mlm..heaven giler

so akan memahami perasaan hepi ko tu dik..HAHA> meh sep sep ngan akak meh meh :P

s.y.a.r.q said...

sep!!!! hahahah... Syorga kan dpt kuar mlm kak zie? :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2