♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, July 4, 2011

Walaupon buruk


Assalamualaikum

Niat di hati nak tukar header belog ni jadi lagi cantik daripada yang lama tu. Tapi...............Yang baru rasenye tetap buruk jugak, atau bertambah lagi buruk.Sob sob sob... Ape nak buat.Dah tangan masa kecik-kecik dulu tak bedung.Otak pulak tak mencurah kan idea kreatif yang melimpah-limpah. Apa pon tak boleh bak kata jambu.

Mula-mula idea setakat secetoet ini je yang keluar.

Bila cuba letak dekat blog, aik???? Takkan ni je ke yang ko mampu Syarq????? Ok.Lepas tu cuba memerah otak ni sampai keluar satu idea yang dianggap kreatif lah kononnye...



Perkataan contengan tu kire dah kreatif lah tu. Sila jangan keji. Nanti touching susah. :p Try lah letak kat blog. Macam kekurangan sesuatu. Macam kosong je. At last jadi macam ni



Ini dah kira dah habis idea dah ni. Walaupon tak ade perubahan dari yang lama punye, dan tetap buruk, aku terima seadanya.


Pengajaran:Kalau nak kreatif, sila bedung tangan anak-anak korang dengan otak-otak sekali masa baby. (^_^)



Kenyit mata laju2. TQ Smiley


4 Sarang ♥:

Nadia501 said...

syarq, cantik hokeyh!

s.y.a.r.q said...

@Nadia501nadia....santek ke????da abis idea nk buat tu

atiqah~ said...

cantik + comei..
btoi nie..x tipu..
really like it ^^~

s.y.a.r.q said...

@atiqah~ TQ dik.adess,akak rase mcm buruk je.

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2