♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, January 2, 2012

Wedding di Teluk Intan

Assalamualaikum (^_^)

Belum terlambat lagi nak wish tahniah lagi sekali kepada kedua-dua kawan aku, Natrah dan Aidil untuk perkahwinan mereka. Korang sangat sesuai bagai pinang dibelah dua. Hasil berkasih sayang selama 3 tahun dari zaman UM menjadi!! (^_^) Gembira untuk korang.

Untuk pengetahuan korang,Natrah atau lebih manja dipanggil Nat ni adalah housemate dan jugak kawan aku masa zaman study dulu. Kami satu fakulti cuma lain-lain majoring. Aidil pulak sama majoring dengan Nat. Pernah sama kelas dengan Aidil dalam subjek errmmmmm lupe pulak.Kah kah kah :P

Majlis belah Nat buat dekat rumah dye kat Teluk Intan, Perak. Nah sekeping gambar buat kenangan. (^_^)


Nat sebenarnya suka warne Pink . Tapi disebabkan Aidil malu sangat nak pakai warna pink terpakasa Nat ikot Aidil pilih warna Hijau. Takpelah Nat...Hijau pon cantik juga ko pakai. (^_^)

Bile dah sampai kat Teluk Intan rasenye macam rugi pulak balik KL cepat-cepat. Baik pergi singgah tempat popular kat Teluk Intan iaitu Menara Condong.


Sebenarnya menara ni tak lah berapa condong. Condong sikitlah. Sejarah kecondongan sebab ada kesilapan masa nak buat menara ni.


Tapi tak dapat nak naik menara condong ni sebab tutup. (T__T) Yang mampu hanya tangkap gambar depan menara jadiklah kan???????? Sampai jugak aku kat Menara Condong ni.

Aku akhiri entry ni dengan gambar SS(Syok sendiri ) :P Oh, sangat gembira hari tu dapat kumpul jalan-jalan pergi jauh-jauh walaupon dapat sehari je. Kenangan manis (^_^) Next destination adalah dekat Kuantan,Pahang. Insyaallah.


P/s: Teringat-ingat pulak Laicikang tu. Sedap

Kenyit mata laju2. TQ :)


2 Sarang ♥:

Abang Jonni said...

oi.. oi...oi nak tumbang tu....

jenuh org ramai nak angkat 6 org gadis yg tumbang...
huhuhuhu

s.y.a.r.q said...

@Abang Jonniabang jonni. memang abis je gambar ni di snap kiteorang hampir2 tumbang.nasib baik x tumbang betol2.maluuu je org nengok nanti :p

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2