♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, January 17, 2009

Cutes 3Logger Award


Rules:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.

Thanx Dyla!!! Mmmmmmwahhh
1st time dapat award nie...
:) :) :)

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Dyla...

Saye baru jek kenal dye... :)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

:::Saya x pandai berenang:::

:::Saye pendiam kalau dalam kelas,tapi kalau dengan kawan2, saye byk ckp:::

:::Saye tak suke pergi interview... Tapi kalau nk crik kerje terpakse kan?? :::

:::Saya suke menyanyi2 depan laptop or tandas umah saye!!:::

:::Saye tak pandai nak marah kat orang lamer2:::

:::Saye seorang yg setia?? yeker??? :p :P :::

:::Saye punyer lutut amatlah longgar:::

:::Saye sangat suke warne,purple,brown, black n white:::

:::Saye sangat comot:::

:::Saye wajib tido sekurang2 nyer menggunakan 2 bantal:::

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
:::hananiey:::
:::Che pa:::
:::Cda:::
:::Ainul:::
:::Yna oh Yna::

5 org cukoplah... :) :) :) aku pon bkn ramai kwn bloggers..ehheehe.


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag".



2 Sarang ♥:

sepet a.k.a zack_u said...

oh..naseb tade name ku..haha!!

s.y.a.r.q said...

hikhikhik...

xper2... lain kali Z u terkene jugak 1 ari...

:p :P

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2