♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, January 10, 2009

Jalan-jalan carik pasal

Ptg tadi teman intan gi beli Lagsania kat Secret Recipe.. Dah alang2 kuar tuh, g lah jln2 kat jusco.. Kunun2 klu de baju best2 nk beli lah...

Siape 2 org pompuan nie??


Hahahaha...Ni acara yg paling best... Menyepah2 kan baju yg berlonggok2 n kiteorg tolong sepahkan lagi... :p :P

Muke Mc long yg sgt suke dpt tambah sepah2 baju yg berlonggok dan menambahkan kerja sales assistant nak lipat balik..hahaha.. :P Ni kat tmpt baju P & Co

Ok.. Ni sepahkan kan pulak yg kat tempat baju Seed

Sangat fokus... Hahahahaha..bUkan nk beli pon...tolong sepah kan adelah.. Nk beli pe??? xde yg berkenan...

Last2 dah penat kuar dr jusco terus g beli secret recipe.. Oh... Gmbr kotak jek ye... Isi dlm dye namo tunjuk.. Takot kang de pulak org2 yg sound aku sbb mengidam dah lame x mkn ke ape ke n terliur ber baldi2.... :p :P :p

:) :) :)

4 Sarang ♥:

hananiEy said...

hamboi syarq,


mc long muke happy gile dpt kua shopping

heheh

;)

s.y.a.r.q said...

mc long mmg...

:) :)

~ilyanie_usyuk~ said...

oit2...
ape mengumpat2 kite ni?

patot la rasa cam nk tersedak ngan tergigit lidah

haish!

=)

s.y.a.r.q said...

lalalalalaalla


:p :P ;p

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2