♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, December 20, 2011

Ombak Biru

Assalamualaikum (^_^)

Hari Sabtu hari tu sangatlah enjoy. Mula-mula Maktam ajak aku dengan cousins kesayangan kesayangan pegi jalan-jalan area Shah Alam je. Setelah Maktam menggoda Mama untuk ajak berjalan bersama-sama dan Mama tergoda terus ubah plan berjalan-jalan kat Jusco Bukit Raja.


Dan sesampai kat Jusco Bukit Raja, tetiba:

Mama: Cerita ombak biru tu ade ke?
Aku : Ombak Biru???? Bukan birulah. Ombak rindu. (Gelak berjemaah)
Mama : Hah Ombak rindu ade ke??
Aku : Adelah kot,kalau nak tengok kat atas pukul berapa movie yang ade.
Mama,Maktam,Nabilah, Nazurah : Jom!!!!

Hoyehhhhhh,,,,Muka happy tak boleh sorok dekat setiap muka masing-masing. Memang dah lame sangat-sangat ditunggu-tunggu nak tengok cite Ombak rindu ni.(^_^)


Tengok??? Bukti kegembiraan (^_^)



Dalam panggung?????? Aku & Nabila asyik ternanti-nanti saat untuk air mata menitis. Bila aku tanya orang-orang yang dah tengok cerita ni semuanya bagi jawapan mereka menangis.

Tunggu punya tunggu punya tunggu sampai kiteorang gelak sesama sendiri tak jugak nangis-nagis ni macam mane???? Hati batu kah kami???? (>_<)

Sampai habis cerita, serius tak nanges. Yang menanges maktam & nazurah je. Tu pon tak delah mencurah-curah air mata. Aku memang jenis susah nak nanges kot tengok cerita.

Kenyit mata laju2. TQ :)



12 Sarang ♥:

Abang Jonni said...

nasib baik bukan ombak laut... huhuhuhu..
Aku pun tak tgk lg citer tu...

♥♥Cikngah♥♥ said...

kwn aku pun ckp dia nangis tgk cte tu.tp nape aku x nangis2 eh?agaknya aku xde perasaan kot.kahkahkah..

s.y.a.r.q said...

abang jonni:Hahahaha... Ombak laut teruk sangat tu :p

cikngah: tu lah fatin...aku pon x nanges gak... touching tu mmg touching,tp xde;ah smpi nanges :)

zOeY zAu YaH said...

tgk wayang sambil nangis x best..hati batu mcm korang best haha..

sekamar rindu said...

salam..

ombak biru..:)))) folem baru tuuu.:)

eRiNsZ said...

hye si comel seronok beronok=ronok yer berombak bagai huhuh ~jeles...

psttt si comel jom join contest senang kat http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html cepat sampai 31/12 jer...

syaqs said...

best ea citer tu? tggu astro first la hehehe

s.y.a.r.q said...

@zOeY zAu YaHTu lah pasal....lagipon malu je nk nangis... :P

s.y.a.r.q said...

@sekamar rindugi lah tengok :D

s.y.a.r.q said...

@eRiNsZinsyaallah nanti syarq join :D

s.y.a.r.q said...

@syaqsaahhhh sile2 tunggu kat astro first kuar.Jangan nangis sudah :P

♥♥Cikngah♥♥ said...

x yah tg astro first.tgk online je.huk2...

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2