♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, December 5, 2011

Steamboat paling besarrrrrrr punye

Assalamualaikum

Cerita ni hari sabtu yang lepas punye. Ayah ajak pegi makan steamboat dekat seksyen 23,shah alam. Name kedai kalau tak salah aku lah, The largest steamboat restaurant. Kalau siapa tahu dan aku salah betolkan ye. (^_^)


Seperti kedai-kedai steamboat lain jugak. Bayar ikot kepala(buffet) ataupon ala carte. So family aku pilih ala carte sebab sekepala adelah sebanyak RM 27.00 seorang untuk buffet. Macam rugi. Dahla family aku ni jenis tak larat nak makan banyak-banyak.So kami pilih ala carte ikot set.

Untuk set kat atas ni RM 16++ dan kitaorang amik 2 set (^_^)

 Yummy2

 Sebelum makan.

 Abaikan muka yang macam tak cukup vitamin tu sebab kepenatan sangat baru balik dari Melaka. 


Total kitaorang makan semua RM 53.00 .Perot pon memang betol-betol kenyanglah. Cuba bayangkan kalau bayar ikot buffet. Meletop terabur perot!!

Kenyit mata laju2. TQ :)


8 Sarang ♥:

madey said...

kedai tue warna hijau ke?

qaseh johanna said...

ooo..mesti bes kan tempat ni..nnt nak p la jugak..selalu p mkn steamboat kt titiwangsa je..

Redbloodsnow said...

yummm..lamaaaa zie tak mkn steamboat taw. melior tgk :D

s.y.a.r.q said...

@madeyaah madey,,,dinding dye ade jalur2 warne hijau :D nape??? pnh mkn situ eh?

s.y.a.r.q said...

@qaseh johannaaah best kalau org yg bleyh mkn seafood.actually ade mcm2 seafood kat situ :D

s.y.a.r.q said...

@Redbloodsnowkak zie,,,,pe lagi..gi mam pat ngan suami tercinta :D

محمد رازيق said...

wah, mcam sedap ni.. nk try juga lah :)

sekamar rindu said...

salam...

sedapnya... steamboat tuu

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2