♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, June 6, 2009

Alahaiiiii.... Cutenyer dyeorg nie...


Hari Rabu dan juga Khamis saya berada di kampung, Ghombau, Nogoghi Sombilan..
Sudah lame kott saya x balik kampung,,,
Biler dah lame tak balik tuh, Wahhhh!!! umah Uwan makin cantik wooo...
Rayo tahun nie makin lawa lah umah uwan den tuh... :)

Ok ok.. Mari kite teruskan sapekah mereka2 yang cute itu???
Mereka2 itu adalah kazen2 ku yang cute miut lagi comel... :p
Memang tak tipu dyeorang sangat comell!!!

Nazurah
Naqibah
Izni


Ceritanyer macam ni.. Petang tuh saya tengok budak2 ni bz btol duk kat meja dopan tuh..
Tak tau lah ape yg dyeorg buat ntah. Biler aku datang kat meje tuh,dyeorg suruk2 kan ape yg dyeorg buat..
Ewahh.. Siap ade mak guard a.k.a Izni plak jage aku tak bagi aku gi kat depan meje tuh...
Biler aku dtg jek kat depan menjerit2 dyeorg n gelabah duk nyuruk2 kerja dyeorg buat tuh!!
Cis!! Mane bleyh ni.. Main nyuruk2 plak kan..
Ish.. dak2 kecik nie...Lantak dyeorang ler,,,,,, Baik aku gi tengok tV kan.. :p Padahal keciwa bluekk

Kowang tau kan kalau birthday kiter kan dapat free call dari Hotlink,,
So, pada malam 3 Jun tuh saya pon tengah syiooookkkk bergayut bagai... Lagi2 ngan Encik Uncit.. Muah.. :p gediks sket
Tetiba... Siler layan conversation di bawah:

Nazurah: Kakak Syakirin,,,Jum teman Nazurah gi toilet..
Syarq: Uiks?takot ke?
Nazurah: Aaahhh.. Jumlah teman...
Syarq: Ler.. Tandas dekat dapur pon takot ke nak pegi??
Nazurah: Alaa...Jumlah temann... Nazurah nak kencing..

Dalam hati saya, oooo..mungkin budak nie takot kot sebab tandas umah Uwan aku nie kat dinding dye de lubang2 udara..Jadi, leh nampak lah kat luar..Pastu kat blakang tandas tuh dah lah ade 2 buah umah lame yang di tinggalkan..mane tak seramnyer kalau ko tertengok lubang tuh kan.. Saya yang besar ni pon kalau mandi x tengok lah kat lubang tuh..Serammmmmmm weyh.. :P

Syarq: Ok... Cepat

Biler dye Nazurah dah kuar dari tandas, saya pon masuklah bilik balik..
Saya pon heran..pesal lah gelap nie..tadikanclampu terbukak????
Skali.....
Surpriseeeeeeee!!!!!!

Wahhhhh!!!! Mereka2 buat surprise untuk saya..
Sangat terharu Ok..
T___T

Topi untuk macam ala2 party.. :)


Kad hari jadi, buatan mereka sendiri..sweet sgttt.. :)

Isi kandungan kad

Mesti kowang x nampak kan pe yang tertulis.. Meh saya bacekan..

Saya mintak maaf sangat-sangat sebab x sempat nak beli hadiah.
Semoga Kak Irin maafkan kami..

Wakakakakakaakka... Poyo sungguh ayat kowang.. :p


Budak nie tengoklah... Nak cepat2 sangat benang topi tuh terlilit2 kat cekak saya..ahahhaa..saya cakap..ahh..biar kan jek.. hahahaha... Sape suh ko pakai cekak aku kat situ.. :p

Dari kiri: Izni, Nazurah, Naqibah.

Ohhhh...kowang sangat comell... Sangat lah sweet..
Kak Irin memang sangat terharu tau...
LOve u all my cuzzy!!!
Mmmmmmmuuahhhhhhhh.... :-*
Tq sooooo Muchhh!!!

P/s: Tuh lah pertama kali org bat surprise untuk saya.. Sebelum ni x pernah melaluinyer,,


:) :) :)




8 Sarang ♥:

░♥si lampu neon♥░ said...

FIRST!!

hehe comel la budak2 and topi tu

s.y.a.r.q said...

hiksss... memang comel sgttttt... :) kreatif sungguh dyeorg..

mascin said...

huhu beb ko nangis keterharuan x

s.y.a.r.q said...

hikhikhik... x nages pon.. :P

cIk pEnNa said...

rombau??
uihhh..dokek bonar dah tuh!

;)

s.y.a.r.q said...

dokek dongan apo cik penna?? dokek ngan kampung cik penna ko?? :)

hafizah hamid said...

syakirin...happy belated besday k...

betul ke umah wan dah cantik?? wahhh...meriah le raya tahun ni???

satu lagi apesal blog ko ni tak nmpk tulisannya...kena highlight all..baru nmpk tulisan...

s.y.a.r.q said...

hiks...lawa dah kak fiza... kat dapur wan dah tukar pasang tiles.. yg kt tempat tgk tv tuh pon nk tukar tiles jugak.. :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2