♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, June 18, 2009

Tempat menarik

Wehooooo... Tipu jek tajuk tuh... :p
Tak menarik mane pon tempat tuh,,,
BUkannyer tempat peranginan... Bukan bukan..
Bukan juga tempat shopping yg best..bukan bukan..
Dan bukan juga tempat makan yang best2... BUkan!!!

Tapi... Tempat keje saya yang menarik!!
Cantik menarik tertarik ko memang tembam!!
Muehehehehhe... :p
Ape kah?? Menarik ke???
Sebenarnyer tak ler menarik pon...
Yang ado dalam tuh cume PC, 2 buah switch yang terbiar, telefon yang suara ringing yang bisu dan juga kabel-kabel yang panjang..

Ok.. Check it out!

Pintu putih tuh pintu masuk ke lab..

PC ade dalam 10 bijik!!

Ini lah PC yang saya gunekan stiap hari.. :)

Uwawawaawawa...sandal saya putus hari nie... Tengok,,, saya terpakse tampal dengan maskin tape..Itu jek yang saya jumpe dlm lab tuh... Tapi kan, asik tercabot jek!!! Last2, saya gunting jugak tali tuh sket.. Balik umah memang nak jadi penghuni tong sampah lah jwbnyer.. Bye2... Muah.. :)

Objektif gambar nie : Psssssstttttttttt... Mc lOng...Gambar nie leh suruk kan double chin!! :p
Weyh.. cepat bagi tips supaya makin langsing macam ko... Jgn kedekot eh.. :p


:) :) :)


6 Sarang ♥:

hananiEy said...

mc long da langsing???


wewiiitttt !!~ ouchhh

madey said...

mek long dh kecik sket wei...kagum aku..eh ko sorg je ke praktikal kt situ?

s.y.a.r.q said...

mc long... sile bagi tips cepat!!! :D

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq: Whoaaa ni perli ke hape neh?
Muahahahhaa

Mana ada tips. Pakai air wuduk jek. Eyh eyh tetiba plak. Wakakkaaka

Tips penting: sebab aku tak dok umah. Mana dapat makan best2 cam ko =(

Madey: pujian ada maknakah? gaji belom masuk lagi dowh Hiks

Hanan: langsingkah? kena lesing gak karang Kih3

Amazing AJ said...

Ko li kt tpm ke? pastu duk kt lab tu sorg? tak bosan ke wehhhh

dia bg ko elaun tak?

ceh kepochi nye aku. damn~

s.y.a.r.q said...

Mc Long: ala mc long..klu kat umah tuh x thn seyh tgk mknn... adehh..aku namo jadi tripel chin beb.. :(


AJ: Kat PTM UM nie aku LI..aahh..aku duk sowang2 jek kat dlm lab nie..sbb unit aku tuh aku sowang jek dak LI. Unit lain xtaw lah brape org..pastuh unit aku tuh kecik..xde meje tuk aku..da penuh..tuh yg dye bg duk LAb tuh..

bosan seyh AJ oit..nk borak ngn sape pom xtaw... Elauan aku pon x sure. Tp senior pnh kate dpt RM 150 sebuln.. xtaw lah.. :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2