♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, June 16, 2009

My 1st Day


Wahhhhh... Nak dekat seminggu gak x update blog..
Bukan malas nak update.. Tapi tenet kat umah problem ah....
Hari ni baru lah OK.. :)

Hari ni 1st day saya menjalani Latihan Industri ataupon dengan name lain Praktikal dan name yang lebey glamour Internship.. :)
Hari ini dalam sejarah, erk... Macam hari nie dalam sejarah kat TV1 tuh plak.. :p

Hari nie dalam sejarah saya bangun awal untuk pergi kerja nak ngelak jem.. Selama nie solat subuh, pastu tido balik..
Hari ni dalam sejarah saya 1st time bekerja a.k.a praktikal.. :p

Hari ni dalam sejarah saya duduk dalam lab komputer yang kecil,sangat sejuk sorang2...
Hari ni dalam sejarah saya pergi makan dekat 12th sowang2...
T_T tanpa kawan2 saya...
Hari ni dalam sejarah saya kena kejar mane2 staff PTM yang nak kuar atau masuk sebab saya nak masuk atau kuar takde kad lagi untuk di slidekan bagi pintu bukak..
Hari ni dalam sejarah saya balik kerja dan terpakse meredah jem bersame2 dengan orang lain yang balik kerja juga
..
Hari ni dalam sejarah barulah saya dapat rase feel orang yang tak sabar2 untuk balik kerja.. hahahah

Lab ini tempat saya sorang2..Hahahahaha.. :P Nak melalak ke, nak tergolek tido ke... Sukati.. Tapi agak2 ah kan...

Tapi ape2 pon yang berlaku dalam hari "hari ni dalam sejarah" saya tetap gembira kerana Allah telah mempertemukan saya dengan staff-staff dekat situ yang murah dengan senyuman...
Dan membuat saya selesa bekerja di situ... Alhamdulillah..
Moga-moga hari2 seterusnyer juga segembira hari ini atau lebih gembira..
Aminn

:) :) :)




10 Sarang ♥:

nieja said...

psal gelap je..
bper lame pract/

s.y.a.r.q said...

wakakaka.. tuh lah nieja... i pon xtaw...

pract 4 bulan

amyken said...

cik.praktikal kat ne?

mynameisqiqi said...

eh practical kat PTM??
huhu.. qela practical kat situ gak masa diploma dulu. huhu

Ainul Azreen Ahmad said...

Good Luck syarq...

keje molek2 ye...

;)

GadesSades said...

eit,praktikal ey skang?
bila habes?

s.y.a.r.q said...

amy.. kat UM sajerk... :)

s.y.a.r.q said...

qiqi... dulu kat department mane?? :D

s.y.a.r.q said...

ainul... wokeyh... insyaallah... harap smuanye berjalan ngn lancar.. :)

s.y.a.r.q said...

nisah: aaahh lah yang... aku bis awal bulan oktober.. Insyaallah..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2