♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, March 29, 2010

Dunia Kafe :)


Ngeh ngeh ngeh..
Kowang tahu kan game kat FaceBook, Cafe World??
Tak tahu maksudnye kowang duk lam gua...
Hahahahahahahahhaa... Adessss...
Tak tak tak..
Gurau2 manje jek tuh.. (^_^)
Kang ade pulak yang maki saya sesedap rase kat sini kang.. blueks.. :P


Ohoiiiiii..Sekarang nie mission saya nak kumpul duit sebanyak 999,999 untuk cafe saya...
Kaching!! Kaching!! Kaching!! $$$$$$$$$$$$$$
Untuk ape kan????
Wohooooo... Nak memperbesarkan lagi cafe tuh lorhhhhh...
Menangess... Kene rajin2 lah memasak.. Untuk dapat income...
Hahahahahaha... Kalau saya rajin masak kat umah macam ni kan lagi bagus?? :P
Mesti mak saya vangga..
Ini tak,, dalam alam maya jek rajin... Ngengader... (^_^)


Lovely Bistro namenye :D Ahaks..Lovely lah sangat kannnnnnn???


Nengok herge nak renovate cafe tuh... 999,999...
Mahal gilerr!! T__________T
Coins saya baru ade 249, 947...UIhhhh...banyak lagi tuh nak kene kumpul...






2 Sarang ♥:

MUMMYMUJID said...

aku dah nk pi masuk gua nih....langsung x pandai main cam mana cafe world ni slalu asik basi je masakan aku nih....

s.y.a.r.q said...

mummymujid: kalau nam main bende ni kene rajin lah set time bile kite sempat nk angkat makanan yg kite masak tuh :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2