♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, March 29, 2010

Tersalah number


Hakhakhaktuih betol lah ade sowang chinese niee..
Geram ohhh...
Orang silap dial jek kot...
Kecoh jekkk....


Last Friday, saya nak save number KaK Suzy yang tomel..
Then, save la number ni : 017-2077093
Hah hambik kau aku besar kan number dye.. Hahahaha
Pastu waktu lunch time saya nak call Kak Suzy..
Call punye call sampai 3 kali..
Kak Suzy tak angkat.. Dalam hati, ohhh..mungkin dye tak dengar kot bunyi tepon..


Pastu jumpe Kak Suzy:

Syarq: Kak Suzy, tak perasan ye saya call akak tadi?Hehehe

Kak Suzy: Aik??? takde pon missed call??

Syarq: Lorrr... Saya silap save number kott..

Kak Suzy: Hah, cube bace ape yang dah save tuh?

Syarq: 017-2077093..
Kak Suzy: Laaa.. patot lah... yang 3 kat blakang tuh salah lah,,,

Beberapa minit kemudian, SMS dari number 017-2077093.. masuk..
Sepatah haram pon saya tak paham ape yang dye tulis..
Bahasa cine weyh..hahahahahaha....
Tapi saya tak save pulak message tuh...
Senyap sudah,, malas nak layan...
Dah tersilap dail kan...:D


Petang tuh saya balik keje, sampai 2 missed call dari number 017-2077093...
Biar lah...Orang dah tak angkat tuh paham2 lah. agak2nye silap number kot kan..
Kalau saya biar kan aje kalau number tak dikenali call..


Esoknye hari sabtu, dye call lagi.. saya macam biase tak angkat...
Bior ahh..Kecoh ah dye nie weyh... Orang tak angkat diam sudah ah...


Hari nie pagi2 dye call lagik..adoiyai..ganggu orang nak tido lah!!!
Ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Kali nie dye gune number kawan dye..
Saya angkat... Pastu dengar orang cakap Cine, saya letak jek...
Dah tahu, mesti orang 017-2077093 , ni gune number kawan dye..


Tengah hari ni dye call lagi.. Saya malas nak angkat lah weyh...
Kecoh bebenor tuh... Macam lah saya nak ngurat dye..
Tolong lah sikit..
At last dye SMS...


Bahasa Cine again.. Lagi sekali saya tak paham..kahkahkahkah.. Buang kredit ko je weyh... Sepatah haram pon aku tak paham.. Kowang nengok kat ujung ayat dye tuh... Perghhhh....
Siap ade tanda seruan!!!!!! tuhh....
Marah betol kau eh kat aku...
Rileks ahhhhhh... Sape suruh kecoh giler babun...
Orang salah dial jek kot... mengong..


Saya bengang saya balas macam ni je:

"Hi there. Actually, I had dialed the wrong number last Friday. Sorry for that. Please don’t call me again. TQ."


Terus senyap ko...
Kalau dye bising lagi siap ah!!! Saya maki2 dye nanti baru taw!!
Cakap bahasa Korea kang baru ternganga kau..
hehehehehhe.. :P





3 Sarang ♥:

hananiEy said...

syarqqqqq!~

tyne mascin , mesty dye faham, ihih

helena's said...

kelaka!

s.y.a.r.q said...

hananiey: yang... adehhh..tuh la..kan best klu aku phm bace cine...

helena: :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2