♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Wednesday, March 31, 2010

Arggghhhhh


Hadoiiiiii.... Pening2 kepale ok.
Pening pening nak pilih nak pakai baju ape pergi kerja esok..
Baju kurung makin lame makin berkurang...
Ade yang dah tak muat..
Ade yang zip dye rosak...
Adoiyaii.. baju kurung saya boleh rotate dalam 2 minggu jek yer...


Kan best kalau ade baju yang banyak sampaikan nak rotate pon setahun sekali..
:D hiks.. :P
Takpon sampaikan orang cakap macam ni setiap hari:

"Eh, Baju baru ke?"

Esok cakap lagi macam ni:
" Baju baru lagi"..

Wahhhhhh..... GIler banyak tuh baju kalau orang cakap hari2 macam tuh..hahahahha..
:D :D :D


Pssstttt..Still tak dapat2 lagi pilih baju nak pakai esok.. T_________T
Susahnye nak pilih!!





4 Sarang ♥:

Suhaila said...

hehehe..mmg fenin, rs mcm pakai baju same je kan stp mingu....aku tgh kumpul baju nak rotate 2 bln..skrg baru ade 6 minggu rotate.

s.y.a.r.q said...

suhaila: mak aiiii... 6 minggu rotate?? perghhhhhh...byk tuhhhh

pRInCeSsoFmYhEaRt said...

bj kurung aku lh rotate dlm 2bulan...huhu..tp jrgla aku pakai bj lain hari2...
mls aku nk angkut sume dtg hostel..lgpn bkn aku g kampus ari2 pn

s.y.a.r.q said...

perghhhh student pon byk baju ni... syarq yg x byk baju..hehehehhe.. tak leh jadi nie,, nak juga kumpul baju :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2