♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, August 19, 2011

Ramadhan ke 18



Assalamualaikum

Setakat ni aku tak pernah update pasal menu buka puase kan????? Gambar makanan pon tak hadeee,,, macam mana nak update????? Asal dah nak dekat waktu berbuka je tak fikir lain. Fikir tak sabar nak makan. Hehehehe..


Untuk hari ke 18 ni aku baru terhegeh-hegeh nak update. Ok lah kan??? Kalau hari-hari update pasal menu berbuka puasa karang belog aku penuh dengan gambar makanan je. Orang bukak blog aku kesian. Kecur air liur. Aku tak sampai hati sangat tengok korang kecur air liur. :p


Semalam ayah aku ajak buka puasa dekat De Palma, Shah Alam. Ini adalah first time dalam bulan ramadhan tahun ni aku ngan family aku berbuka puasa kat luar. Hari-hari lain buka kat rumah.


30 minit sebelum waktu berbuka apa yang dibuat?????? Ape lagi????? Terjah makanan lah weyh. Terjah menerjah sampai penuh dah meja.....


Adik aku tak join sebab dia belum cuti lagi. Tiga orang pon dah penuh makanan satu meja. Korang tengok eh kitaorang ambik ape???


Kuetiaw goreng kerang


Yong Tau Fu


Pasembur

Murtabak


Buah-buahan

Dannnnnnnnnnnn..... Makanan lain tak sempat nak snap sebab waktu berbuka pon dah masuk. Tak koserrr aku nak snap picture dah. Makan lagi best :P

Untuk sepanjang Ramadhan ni, JJ sebagai artis yang akan memeriahkan suasana berbuka puasa dekat situ.


Gambar JJ??? Aku tak snap. Perot dah senak. Segala-galanya jadi malas (-_-)"

Kenyit mata laju2. TQ :)

2 Sarang ♥:

Abang Jonni said...

wah.... kenyang betul tu... sampai malas nak snap2 lagi... harharhar

:: Into The New World :: said...

wahhh..makan kat De Palma..
selamat berpuasa :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2