♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, August 25, 2009

2nd Day of Puasa

Assalamualaikum...
Bulan2 puase ni kene lebey bersopan santun....
Hiks... Slame ni tak bersopan kan?? :P

Semalam tibe2 dalam pukul 3 petang camtu ayah ajak buke puasa kat luar..
Dekat De Palma, Shah Alam... Free OK.. Itu yang penting.. Lalalalala... (^_^)
Saya memang suke lah kan...
Harussss tak tolak...
Kesian budak itu tak dapat ikot..
Kene balik kolej...Wuwuwuwuwu..

Sampai2 jek, terus rembat makanan2 yang ado..
Hidangan secara buffet...
Harus lah ade bermacam2 jenis makanan...
Entah berapa stall yang ade ntah..
Tak terkira pulak kan semalam..
Tak sempat nak kira sebab tak sabar nak ambik makanan kannnn... :)

Ambik punyer ambik skali tengok table kiteorang dah penuh rupenyer.. muahahahaha..
nafsu nafsu


Antara makanan yang ade, kambing bakar,steak, murtabak daging, nasi dan macam2 lauk pauk, nasi ayam, rojak buah, mee kari, dan macam2 lagi lah..
Malas nak sebut semua.. :D

Nyum2.. :)


So, meh la try buka puasa kat De Palma...


:) :) :)


4 Sarang ♥:

Redbloodsnow said...

best nyerrrr ayah lanje berbuke ek. mcm kak zie neh..nan ado ayah lg...merase lah kejelesan nengok org berbuke ngan ayh...sobsobsob

:P

s.y.a.r.q said...

xper lah kak zie... at least kak zie still ade kluarga lagi kan nak buke puase same2.. :D

ana Yg Ceria said...

bestnyer..bila nk belanja ana lakk hahah k selamat berpuasa..jgn ponteng2 taw ahakkkzz:)

s.y.a.r.q said...

ana Yg Ceria: insyaallah... OOpppppsss.. :p

slamat berpuasa jugee... :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2