♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, August 8, 2009

FESKUM kembali!!


Ohoiiiiiiiii... FESKUM datang lagi..
Yeebaaa...yeebaa..angre angre!!!
Perlu ke buat bunyi macam tuh Syarq?? :p

Astaghfirullah... Tak sopan betol ah kan dak Syarq nie..
Salam hape sume tak bagi kan???
Sowi kayh...
Assalamualaikum..... :) :)

Uiks..Mesti ade jugak yang tertanya2 kan pe FESKUM tuh?
Ape kejadahnye kan FESKUM tuh??
Yang dah tau tuh diam.. Kalau buat2 tanyah saya debik kang sebijik!!. :D
FESKUM is Festival Konvokesyen Universiti Malaya.


Semalam perasmian FESKUM dan disebabkan itu semalam lagik dah start..
Tapi hari nie barulah saya sempat nak pegi...
Gerai2 still tak bayak lagi bukak..
Cume depan KPS jek yang banyak..


Oh..saya sangat merindui waktu2 dulu..
Zaman2 semangat berjalan kaki dari Kolej 8 hingga ke KPS..
Semata2 nak pergi FESKUM...
FESKUM ni lagi syiooooooooooookkkkk kalau pergi di malam2 hari..
Sungguh syahdu...
Ooopss..Perasan tak semenjak 2 menjak nie asik gune perkataan syahdu jek..
Kenape? kenape?? :P


Hahahaha... Hari nieyh menyempat jugak saya rembat satu barang dan melantak nasi kerabu.. Sedappppppppp...!!! :P
Sai rembat brooch..
Saya rembat sehelai shawl!!
Memang dah lame berhajat nak beli shawl yang begitu..
Slame ni cuci mate jek nengok kat blog online shopping..
Tapi tak beli pon..
Sebabnyer kalau tak tengok dopan mato dan tak dapat rase selendang tuh dengan sentuhan tangan sendiri macam ragu2 sajerk nak beli..
Mengade kan??? :)

mesti ah purple kan... lalalalalalalalala.. :P


Sile abaikan muke yang di penuhi dengan jerawat itu..
Dan siler abaikan muke yang ala2 gedik ituh!!!
Gedik Tuh memang tak bleyh nak buang lah beb!!! Hikhikhikhik.. :P



:) :) :)



13 Sarang ♥:

~ilyanie_usyuk~ said...

hahaha
muka takley blah pakai shawl.

weyh weyh ape jek gerai2 yang best?
ada lagi tak gerai yg jual cendol pulut tuh?
sedap weyhhh

ala ko mesti takley join Feskum memalam kan?
kitorang free memalam jek ah weyh

=)

s.y.a.r.q said...

gerai cendol pulut tuh he??
tak pasan ahh..

tapi tadi aku nmpk jugak ade org jual cendol..tak pasan lah same cm tahun lepas ke tak..

tuh la..
celah mane aku nk g FESKUm malam2 dah... T____T takperla..kowang gi lah...

cIk pEnNa said...

sy suke time festa konvo..
sebab boleh makan macam2!
boleh shopping macam2..

hehehe
;)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

chantiqla selendang tuh...wah..kaler purple lg....kaler biru adew x..??abby nk la..huhuhu

^_^

mascin said...

weh..nk g gak..
huhu rindu laksa makcik DM..
dorg de niage x tahun ni beb?

mascin said...

u have been tagged..pls reply =p

MoMMy 2 Haqq said...

pesta konvo mmg dinanti masa time study dulu..

s.y.a.r.q said...

cik penna: btol2..mcm2 ada... :P

s.y.a.r.q said...

arisa funabashi: adew2... macam2 kaler ader... meh la dtg cni.. :)

s.y.a.r.q said...

mascin: laksa makcik DM?? wah.... aku rindu kat dye punye ayam masak black paper.. tak sure lah dyeorg niaga ke x.,, x nmpk pon

s.y.a.r.q said...

mommy 2haqq: yezzzerrr..sokong!!

mummymujid said...

cantik dpandang cantik d pki...alahai...saya x leh nk pki cantik ank buat port kesat mulot dia...n ingus dia...baik pki kain lanpin je atas kpale buat slendang...T________T

s.y.a.r.q said...

mummymujid... muahahahaha..pakai lampin?? Ok gak tuh..idea bguss... tak payah susah2 nk beli tudung.. :p

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2