♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, August 7, 2009

Rock kapak


Salam smua.... :) :)
Pagi2 tadi kan Hot Fm pasang lagu2 rock kapak lah pulak kan...
Saya memang sangat layannnnnnnnnzzzzz lagu2 rock kapak nie...
Lagu dye sangat2 lah meleleh dan tangkap lentok ahhhhhhhhhhhhh gua cakap lu kan... :)


Sebenarnyer saya mule berkecimpung dalam melayan lagu2 meleleh2 ni dari zaman matrikulasi... ecehcehcehcehceh... berkecimpung tuh..uhukhukhukhuk.. :p
Sebelum2 tuh cume dengar2 macam2 tuh jek...
Takde lah sampai minat dan melayan...
Ni sebab Fatin lah ni...
Fatin Noor Syafawati binti Mohd Sabri


Dia lah yang ajar saya melayan lagu2 jiwang2 nieyh....
Saya masuk jek bilik dye, mesti ade jek lagu2 tangkap lentok nie kedengaran...
Hehehehe... Mule dari pada tuh saya dah ketagih nak dengar lagu2 macam tuh..Hahahahaha..
Hambik kau!!! Ketagih perkataan yang saya gune...Heheheh..
Perghhhhh... Nasib baik lah kan fatin ko tak ajar aku ketagih dadah ke hapeeeeeee.. :p


Sting- Di Dalam diam aku mencintaimu

Orite... Tak cukup lagi tuh... dah lah layan lagu tangkap lentok kan...
Layan pulak lagu2 nasyid yang macam Nur Kasih....
Lagu2 dari kumpulan In-team...
Hurmmm...memang lah seswai sangat nak layannnnnnnnnnnnnnnnnnnn... :)



Biler dah habis matrik, dekat UM geng layan lagu tangkap2 lentok nie pulak sudah bertukar...
:) :) :)
Mc Long dan Nat dan Sue
Muahahaaaaaaaahahahahahaha... :D
Dan yang paling saya tak sangka2 melayan lagu2 lentok meleleh2 nie ialah Cik Hanan!!
Serius sampai sekarang saya tak caya yang Cik Hanan pernah ada lagu macam kumpulan Arrow dalam laptop dye... Muahahahahahahahah.... Saya yang mintak kat dye lagu tuh...
Ohhhh...mesti kau tak hengat kan yang!!! :)
Saya ingat kan dye tak layan lagu2 macam tuh... :P


Dan sampai sekarang saya minat layan lagu meleleh2 tuh sangat bertambah2 bile ade someone yang sangat2 melayan lagu2 tangkap lentok nie dan sampaikan saya memang tak pernah tahu pon kewujudan lagu2 tuh, dan kumpulan2 tuh...
Kagum!!


Kulit-Kita yang tak berdosa

Tak semua orangkan layan lagu2 macam nie....
Mesti ade yang kate jiwang sangatlah..
Mat bunga atau minah bunga..
Muahahhahahha,,,biar lah ape orang nak kate..
Sekadar hiburan jekkkkk....
Yang penting... Layannnnnnnnnnzzzzzz....


haida-hajat



:) :) :)



7 Sarang ♥:

helena's said...

syarq~camane wat tulisan camtu ek??

Amazing AJ said...

Jom tgk konsert amy search. berbaloi baloi.

~ilyanie_usyuk~ said...

Phewiittt
saya suke lagu dalam diam ku mencintaimu tuh


Lepas tuh, lagu May, cintamu mekar di hati, kain cinta putih. sue2 ah.
dah malas nk sebut hahaha

=)

s.y.a.r.q said...

helena's: gi kt page tuk u type entry u.. then gi kat edit html, tukar sajerk font yg u nak.. :)


AJ:muahahahahahah..berbaloi2... Kalau tak berbaloi siappp!!! :p


Mc Long: muehehehehe..mmg tak cukup plak komen box aku ni kang klu ko nak ckp smua... :P ko kan minah bunga.. hahahahah.. :p

hananiEy said...

syarq!~ wahahaahahhaha ak mmg layn ok lgu2 tangkap lentok ni

;) ;)

jom masok gn lupe lirik!!~

saye pilih kategori rock kapak abg aznil!!!!!!!~

cIk pEnNa said...

hahahaha..
syarq,kamu mmg sentimental!
hehehe...

tp serius..
besh kan dengar lagu2 gini..
suka jugak..

jdg2 sll jugak jari nih tuko stesen radio ke sinar fm!

;)

s.y.a.r.q said...

hananiey: hahahahahahah...saya yakin dengan jawapan saya..saya kunci lirik ini abg aznil!!


cik penna: mmg beshhhhhhhhhh.. lagi2 kalau malam2 kan... syahdu jekkkk... aww..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2