♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Wednesday, December 15, 2010

Fatin si mamarazzi :p



Kene jawab tag lagi...
Tag kali ni banyak kene mengimbau balik zaman2 dahulu kala

Pernahkah kamu meminati seseorang dalam diam? Kalau ya bila?
Ngehehehehe....mestilah pernah!!! Sejak dari sekolah Menengah lagi dah gatai suke orang dalam diam :p Ngaku tu gatai!! Tapi aku tak kan tunjukkan ape2 sign la yang aku suke kat dye...
Paling best mase nak pergi Bengkel Kemahiran Hidup.Mesti lalu depan kelas dia..
Huahuahua.....Mate melilau2 gak nengok ade tak dia duduk melepak kat koridor kelas dye..

Pastu dah masuk Matrik pon ade..Hahaha... The name given to this guy was "Abg Baju Biru". Sebab dye sangat suke pakai baju biru pergi kelas. CIte ni mesti Amy ngan Fatin tahu dah... :p

Sampai matrik je aku gatai2 suke diam2 nie. Actually bukan nak gatal, cume as Catalyst ok supaya kite lebih bersemangat nak pergi kelas hari2..Hahahahaha
Alasannnnnnnnn baik punyeeee. :p

Siapa insan pertama yang bertakhta di hati kamu?
Ohoh....ni Cik Abe mari dari Bachok, Klate....Cinta monyet je ni..Mane entah pergi pakcik ni....Lenyap dari hidup aku terus... Lost Contact terus... Hidup ke tak lagi dye...Wallahu alam.


Pernahkah kamu menolak lamaran cinta dari seseorang?
Dua kali..Uhuuuuuuuu...... :">

Ciri-ciri lelaki/wanita idaman kamu
Tak pernah tetapkan actually, as long as dye menerima aku seadanye..

Bangun pagi pe benda yang kamu mesti buat?
Bile bunyi alarm clock bunyi je, tambah lagi mase untuk bunyi 5 minit, 5 minit, 5 minit dan 5 minit lagi..hahahaha.....


Bad habit kamu?
Aiyoooooo sape yag geli2 tu jgn bace tau....
Aku suke bau taik telinga lepas korek telinga!!

Hahahahhaa...Naseb lah kalau kowang tak leh bace :p


Perkara yang mesti ada dengan kamu ketika mahu tidur.
....Handphone!!!.....( Wajibul Ghunnah )
....Bantal at least kene ade 2 bijik....
....Selimut sebab kaki selalu kejang....


5 jenis makanan yang kamu tak suke
....Sushi....
....jering...
....belut....

Tu je kot...Lain mcm sedappppp je :P


3 jenis minuman yang kamu tidak boleh minum
....Air timun...
....Air jus pegaga....
....Air tomato...


Perkataan yang pertama bila mula pandai bercakap?
xtau lah....Tapi dulu aku pelat nak sebut kakak panggil "Tatak" :">


Tempat lepak kamu yang paling best ialah...
Bilik ku, and also Khulafa Bistro kat seksyen 7

Tiga perkara yang paling kamu suka buat..
....makan..,
...tido....
...duduk depan lappy nyanyi sambil tengok lirik....

Pe bende yang kamu paling x suke buat?
buang tahi ikan bilis.... hahahaha....dasar pemalas..


Pe impian kamu yang belum tercapai
Banyak.... Malas nk cite kat cni :P


2 Sarang ♥:

CikNgah said...

yeah.......syak dh jawab.i likeeeeeee..si bdk biru sudah berpny..kamu pun

s.y.a.r.q said...

ha ha ha....xtau pape da pasal budak biru

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2