♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, July 24, 2009

Eyekkkk

Ini kejadian 2 hari yang lepas...
Hiks.. :) Semalam tak sempat nak update...
Ni baru terhegeh2 nak update cite nie....


2 hari yang lepas, lepas lunch saya parking kete kat bawah pokok...
Hengat kan nak parking kat tempat sejuk lah kan...
Tuh yang parking bawah pokok...


Sekali, mase time balik keje,,,,
Saya pon berjalan lah ke kereta..
Sampai2 kat kerete... Shitto seyhhh...
Wahhhh...kotor gilos kete saya...
Di penuhi dengan bende asing...
Yang sangat menggelikan...
Rupe nyer macam tahi burung...
Tapi warnanya kuning....
Tak tau lah taik burung ke hape kan....


Warne taik burung kuning ke eh???
Bukan putih ke???
Meh meh saya tunjuk rupe dye..

Nampak tak tuh?? Yang tompok2 kuning tuh...

Ni view dari dalam kete... Rupe dye macam taik burung... Geli geliman seyh...

Eyekkkkkkkkk....

Bukan kene kat cermin jek tau..tapi kene kat bonet depan... Tapi gambar tak snap pulokkk...
Hehehehehe.. :p


Apekah ek??? Taik burung ke???
Ke macam debunga2 pokok??
Rupe seakan2 taik burung...


Haishhhhh...kenape lah tak duit ke jatuh atas kete saya tuh... :p
Kan lagi bagus.. Hikhikhik...

Malu giler tau nak bawak kete mase tuh..
Yeklah... Sangat2 lah kotor dicemari dengan benda asing tuh..
Sampai kan mase saya kat round about persiaran kayangan kan...
Ade laki bawak motor tuh toleh banyak kali tengok kete saya...
Mesti dye nak kate.. Eyekkkk.. Pengotor nye tak cuci kete!!!

Weyh..bukan tak cuci arrrrrr...
Grrrrrrrrrr.... Emo emo... (>_<) Perlu ke Syarq?? Taubat pasni tak nak parking kat situ dah!!! Hiks... :p :) :) :)

6 Sarang ♥:

@rE-LonG said...

Eei..syarq..hakhakhak..
abis la kn..maLu kn nk bwk kete camtu..yup..pasni xmO letak or lalu bwh pkok lg tau..kang tibe2 ada bnda mndarat ats kpLa..hahaha!

s.y.a.r.q said...

@rE-LonG: hiks... mmg malu seyhhh... bawak kete, jem xpandang pon kete sebelah..malu....

kompem x moh parking dah kat c2.. :)

cIk pEnNa said...

aiyakkkk...
kalu kena kat kete cik penna pun malu sey..
nak basuh lagik..

s.y.a.r.q said...

hakhakhak... cik penna..
balik2 keje jek syarq siram je kete tuh...

x larat nak gi anta basuh.. dah penat sgttt... :p

aleena said...

pergghh ape tue..
if taik burung banyak nye..

hehehe mesti tat guy fikir -ve..
xpe2 hantar car wash lelaju:)

s.y.a.r.q said...

hikhik..saye jirus jekk

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2