♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, July 18, 2009

Saya terjatuh lagi..


Hye hye hye!!
Ish ish ish... Tetiber hye kan... Tak bagi salam dulu... Anak sape lah nie?? :p
Assalamualaikumm...
Yeahhh..camni lah baru sopan... Lagi cantik menarik kau memang tembam!! hikhikhikhik.. :D



Nampak tak tajuk saya tuh??
Kalau tak nampak memang nak kene nie!
Kene pe??Ah tak payah jawab ah... PIkir la sendiri.. lalalalalala...



Ye kawan2.. seperti tajuk entry saya tuh, memang saya jatuh tersembam macam nangka busuk!!
Wakakakaka... Huduhnyer jatuh macam tuh...
Tak de lah sampai tersembam..Kalau tersembam mahu benjol kepala saya ni!!
Nanti terus dapat MC..Sebab kepale dah tak betol lagik!! Dah "Wink wink!" hiks... ade hati tuh sebenarnye nak MC... :P



Ok..sebenarnyer tadi ada seorang technician kat cni nak ajar macam mane nak setup Video conference...
Wahhhh!!! Bunyik mcm hebat kan??
Ye!! memang hebat..
Ye!! Memang kagum..
Ye!!! Saya mengaku memang saya jakun mase mule2 masuk bilik E-kuliah tuh...
Hahahahaha..sebab selama nie tak pernah tengok orang ber video conference depan2..
Oh..kepada student2 UM yang xtaw kat mane bilik E-kuliah tuh, adelah di Fakulti Sains ye.. :)

Lelaki yang tengah duduk tuh nak berconference dengan orang kat Sydney..


Mesti kowang tertanya2 kan nak buat video conference buat ape kan???
Tak payah lah jawab,,,
Kowang smua pandai.. :p


Aishhh.. Cerita saya jatuh tak lagi habis..Pe la kan Syarq nie...
Ok, masuk2 bilik E-kuliah tuh jalan2 nak menuju ke bilik equipment, sekali...
"Oh mak kau!!!"


Wakakakakakkkakaa..saya jatuh weyh... Jatuh tersungkur kau..
Naseb baik saya berdua jek dengan technician tuh dalam bilik E-kuliah tuh..
Macam biase...Maintain ayuuuuu... :P Konon2 xde pape lah..
Padahal, sakit siottttttt!!!!!!
Saya tak nampak rupe2 nyer lantai tuh dah xde step lagi sebab tahu lah Dewan Kuliah kan bertangga2...
Tuh lahh.. Salah saya juge.. Jalan tak tengok bawah..
Jangan nak salah kan tangga. Stop bangau-ing!! De sesiape ingat perkataan ini??? :)


Sai yang sedang makan double delux burger, A&W :)


Eh? eh? eh??
Pesal tetibe de gambar awek cun ngah makan burger kan??
Hiks... Ni saya perkenal kan Sai..
Sebab ramai yang bertanya saya selalu lunch ngan siape kan??
Ni lah kawan yang selalu lunch bersama2 dengan saya...
Dye keje jadi RA dekat Jabatan Kimia..


p/s: tak bley nak control ayu betol lah.. Asik nak terjatuh jek... hikhikhik..


:) :) :)



4 Sarang ♥:

@rE-LonG said...

hakhakhak..
syarq braGan ek..hhihi

kt dLu kLo jtuh..wat2 xtau je..mCm xda ape2..
padahaL,
cover maLu..hakhakhak..

s.y.a.r.q said...

hahahaha...

tau xper.. kite kene cover.. cover baik punyerr... cool ... :P

Amazing AJ said...

Sejak bile ko ngan nani kongsi hobi yg same = jatuh tangga.

hehehehe


tp lebih drama kalo brother technician tu sambut ko ala-ala hindustan gitu. Muahahhah

s.y.a.r.q said...

AJ!! ko nyer drama tuh sgt mantap ok!!! :p

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2