♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, July 28, 2009

Panggilan hangussssssssss


Tengah2 saya focus men"study" kan diri dalam lab security, ehem2..study tuh..bajet rajin.. ;p
Saya duk sorang2 jek dalam lab nie buat 3 hari ni..
Staff dalam bilik nie, Emran pergi kursus 3 hari.
Saya nak gune PC dye... Tuh yang duduk sini.

tibe-tibe, telefon dalam lab security nie berdering....

Kring kring kring
Kring Kring..


Syarq: Hello

Perempuan misteri: Hello, ni siape ni?? Ni bukan bilik Al-emran ke!!! dalam nada yang macam nak marah..

Syarq: Erm...Saya Syakirin... Student Latihan Industri...

Perempuan misteri: Ni kan bilik Al-emran.. nape awak duduk kat situ!?Aik??suke hati lah kan saya nak duk mane??? Pelik2

Syarq: Er...err... Ni lab security...

Perempuan misteri: Oh selame ni awak duduk berdua-duaan lah?? Ape awak buat kat situ hah!!!

Syarq: Sa sa sa saya baru jek duk kat sini.. selama ni saya duk tempat lain.. Saya duk dalam ofis... (mcm lagu gagap, Stacy dah,, heheheh)

Perempuan misteri: Kowang buat ape berdua kat situ hah? Saya ni isteri dye!

Syarq: Saya tumpang gune PC dye...(pe hal plak kan pompuan ni?? Bajet aku nak sangat lah kan laki dye??hahahaaha)

Tibe2.... Jeng jeng jeng...

Perempuan misteri: Panggilan hangitttttt.... Dengan suare gedik skett... Ni kak roza lah.. hahahaha..sape suruh duk sowang2 dalam lab tuh... Kan dah kena..

Hahahahahahahaha...


Ceit!!! kak roza kene kan saya.. Habis satu ofis gelak kan tau... T__T


Muahahahahahah... Xper2..
Ada ubi ade batas.. Lain hari boleh balas...
:p :P :p

Nantikan panggilan hangusss dari saya Kak roza... lalalalalalala.. :p
Hahahaahahahaahahaha (gelak jahat)...

:) :) :)





6 Sarang ♥:

cark young said...

haha...msti segan kan...
tapi 1 pengalaman yg kompem la xleh lupe...kn3...

s.y.a.r.q said...

tul tul tul.. :) bile igt balik nk tergelak jekkk

@rE-LonG said...

Hakhakhak..
memG terkena la kan..seb baik bkn apriL fooL pnye bLn..hikhik..

isk..isk..isk..msti dat time rSe kcuT giLer kan..tibe2 je ada oraG soUnd mCm tue..

pndai org2 ofis kenekn syarq.. =)

helena's said...

fuhh seb baik lagi panggilan hangit,,kalo panggilan hantt**** kejung dibuatnye,,dok sorang lam tu ,,kehekhekhe

s.y.a.r.q said...

@rE-LonG: tuh lah pasal.... Dah tergagap dah tau mase tuh...

s.y.a.r.q said...

helena... Puh puh puh...mintak di jauh kan..errrr.... np awak igt kn sy ni... kan dh seram nie.. T___T

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2