♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, July 9, 2009

Mimpi


Di sebabkan bosan yang hamat hamat nie, yer.. saya bold kan ye di situ nak menunjukkan betapa bosan yang amat, saya punyer tangan muler lah gatal nak buat entry..
Hehehehehehe..Kowang layan kan jek lah saya nie...
Ye ye ye??? :p sambil kelip2 mate yang cumel nie.. bluekkss :p
Kalau tak buat entry memang saya boleh nanges kejap lagi.., meraung macam lagu New Boyz, (Eh eh.. Mc long, u minat kan lagu nie?? lalalalala) Ok..tipu.. :p
Over kau Syarq!!! ;p

Petang semalam ade x kowang dengar hot fm???
mase Jawa Rangers tengah bersiaran???
Ade???
Kalau xde sudah..lalaalalalalala
Eh eh..saye pon kalau x balik keje xde nyer nak bukak radio petang2 macam tuh dalam kereta sambil meredah jem..Baik saya Zzzzzzzzzzzzz...Lagi nyamannnnnnn..Ahhhhhhh.. hiks :)

Kalau xdengar meh saya bagitau..
Dyeorang bincangkan pasal mimpi.. Mimpi yang menakutkan..

Ok..de sowang pompuan nie..
Dye mimpi... Mimpi dye ni kelakar.Bukan seram..
Dye mimpi yang boyfren dye Nyah!!
Hahahahahahaha...Sampai mcm tuh skali dye mimpi..
Uish!! Kalau saya lah mimpi macam tuh.. Harus periksa pagi2 tuh jugak nokkks.. :p
Periksa apekah??? :D


Kowang penah mimpi yang pelik2 tak???
Alaaa..mimpi yang tak masuk di akal...


Dulu, saya selalu sangat mimpi yang pelik2...
Ada satu hari ni saya mimpi ade seorang laki kejar saya, nak potong jari saya...
Wohohoho... Saya ape lagikan?? Lariks laaaaa..
Lari bukan sebarang lari maaa...
Tapi lari pakai bantal..
Ye bantal... :D
Dah lah pakai bantal, pastu saya duduk atas bantal tu dan terbang dengan bantal2 skali...
Wakakaakakakakaka.. :D
ala2 macam witch yang terbang pakai penyapu lidi yang panjang tuh...
Alaaaaaaaaa...kowang nie mesti xdpt byg kan..Lebey kurang macam ni lah:

Hah??Leh bayang kan ke tak nie?? Bayangkan penyapu tu bantal..Dan witch tuh muke saya k..Eh eh..jgn byg kan muke saya macam witch kat dlm gambar ni ek.. Siap kowang!! :P Bleyh bayang ka tak nie??Kalau x leh lagi ade lah tuh.. X dapek den nak nolong.. :p paham2 sendirik

Ok..Itu mimpi yang bunyik x logik. Bukan bunyi jek tak logik.. Segala cucu-cucu x logik ah.. :)

Kalau mimpi gembira tuh mesti lah ada kan...
Ahaks... Mimpi gembira nie agak gatal dan mengenyam.. Eh eh??betol ke eja cmtuh??
Mimpi kawen lah beb!! Pe lagi...
Bersanding atas pelamin Ok.. Jangan pikir bukan2.. :P
Tapi tapi.. Saya tak x nampak ah muke pengantin lelakinyer..
Selalu saya tanya orang lain pon kalau mimpi kawin mesti xnampak pengantin lelakinyer..
Hakahahahakk.:P Mane lah tau ala2 Jehan Miskin ke...Gatai!! Bluekss. :p



Next!!! Hiks.. ade lagi.. Blum bis cite lagi..Hahahahha..
Sabar2.. Tenang2..
Mimpi yang menakutkan dan merisau kan..
Penah satu hari tuh saya mimpi tengah viva thesis2.
mase tu saya saya ngah repeat dan diviva oleh encik Tetttttt pada Sem yang lepas...
Ye ye..encik Tettt datang kembali dlm blog Syarq.. Sape x penah dengar name Encik Tettt ni sebelum ni, mari saya cerita.
Encik Tetttt:
  • Bersuara besar, bergegar Fakulti kalau dye keluar kan suaranya..
  • Dengar saja suara dye dari jauh bleyh membuat kan saya dan juga rakan2 cepat2 menyembunyikan diri atau melarikan diri sebelum Encik Tettttt ternampak kami.. Hahaahha.. Sungguh kejam kan kami??? Hanya kami saje paham..
  • Dan suke memanggil name kami dari jauh, seperti Encik Tettt di tingkat 4 dan kami di tingkat 1..Cube kowang bayang kan.. Betapa kuat nyer suare dye sehingga seluruh orang kat Faculty memandang kami.. heheh
  • Tapi dye sangat baikk..cume dye punyer suare tuh kalau nak ckp ngn kite jek, abis satu kelas tau.. Bukan reti nak cakap slow2.. T__T bikin malu sajer... X bleyh rahsia btol ah Encik Tettt nie..


Oh..sudah2 lah info pasal Encik Tetttt.. dye sudah berpunyer OK.. :p

Mari sambung mimpi tadi.. Dalam mimpi itu saya di viva thesis 2 dengan Encik Tetttt pada sem yang lepas..
Encik Tettt sangat marah akan saya dan dye memberikan saya markah tidak lulus lagi..
OMG.. Nasib baik ianya hanya mimpi.. Kalau tak habis la saya kene repeat Thesis 2 lagi.. Tak sanggup acikkk.. :( CUkuplah skali kene repeat thesis2.. ngeri ngeri tau kalau kene repeat thesis 2 buat kali ke -2 lagi.. Buat thesis sambil menangis.. Tak tipu... T______T


Alhamdulillah..Ni dunia yang nyata ye..bukan mimpi.. Bangun2 kowang dr mimpi..heheheh..
Lepas jugak Thesis ku..Tapi saya bukan viva ngan Encik Tetttt... hahahahhaha..Seb baik x berjumpe ngan Encik Tetttt lagik..
Aiyooo ape da... Encik Tettt pon nak masuk dalam mimpi saya...


Ok lahhh.... Tuh sajer saya nak story pasal mimpi2 saya...
Kang panjang2 kan kowang nak bace ke??? Hehehehhe..
Blog saya nie bukan nyer best pown... Hahahahahha.. Pesal emo tetibe nie?? :p

Bubye.. Nak gi solat asar.. Siap2 nak balik umah


P/s: Encik Tetttt..Ape2 pon saya ucap terima kasih byk2 untuk markah thesis satu.. :D



:) :) :)



5 Sarang ♥:

cIk pEnNa said...

alahai mimpi dia..
hihihih..

opss..ngak layan la hot fm..
wakakkaa
;)

s.y.a.r.q said...

ntah ape2 kan mimpi tuh.. sengal jekk...

Ala..cik penna x lyn hot fm.. bistu lyn pe?? :D

Amazing AJ said...

Lawak gile mimpi terbang ngan bantal. HAHAHAHA

tp comel la. heee


Weh. en TEEETTT sape? Btau ah!

s.y.a.r.q said...

hakhakhak..tuh lahhh..
AJ... Encik tettttttt tuh... ish ish.. x leh bgtau kat cni lah..mane lah tau dye bace blog aku ke kan... mati ahh.. :p

helena's said...

woho anak jehan miskin ek..saya nak torres bleh?ekeke

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2