♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, July 3, 2009

Petang semalam


Semalam masa on da way nak balik Shah Alam, meredah jem yang seperti biase tuh...
Dah tak heran dah ngan jem jem ni!! T___T
Tibe2 ternampak seorang mamat nie..
Pelik, apesal dye jalan kat tepi highway nie???
Kat laluan kecemasan..
Giler bahaya!!!!!
Tahu lah lah jem jem nie, ramai orang suke2 jek nak gune lalulan kecemasan..Penting diri sendiri...
Ingat dye sowang jek ke nak cepat.. Last2 kene saman kat depan,polis dah tunggu..
Menggagau kau nak masuk balik dalam lane yang sepatotnyer!!

Cube kowang tengok dalam gambar nie..
Tu hah, mamat yang pakai kemeja putih ngan bag pack dye...
Ade skali ni kan, kesian tengok dye...
Tetiba ade lori nak lalu tau kat laluan kecemasan tuh...
Tahulah kan lori kan besar x hengat...
Muke dye dah cuak dahhh..
Untuk selamat kan daripada montot dye kene sondol, dye terpakse berhenti jalan dulu kat tepi longkang tuh..
Tuh pon macam sipi2 jek nak kene lori tuh!!! Seriau seyh saya tengok..

Tapikan... kenapa yek dye jalan kat situ???
Nyibuk jek kan Syarq nie.. :p
Kereta dye rosak kot...
Tak pon ni satu andaian boleh pakai juga..
Mungkin, dye bergaduh ngan isteri @ awek dye ...

Isteri@awek: Abang turun sekarang!!! Saya menyampah tengok muke abang..
Mamat baju putih: Ok! Saya turun kalau tuh yang awak nak!! Selamat tinggal!!

Hahaahahahha.. Suke2 jek kan wat andaian mcm tuh.. Tapi logic juga kan?? :p


:) :) :)




3 Sarang ♥:

Amazing AJ said...

eeii. psiko nye jalan kt tepi tu. mungkin dialog peradaban ko ade benarnye. haha

~ilyanie_usyuk~ said...

Ko memang.
Sukeee jek wat spekulasi
HAHAHA~

amyken said...

pandai je wat cte eh...hahaha

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2