♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, July 9, 2009

Pelik ke??


MoWnInK
Hohohohoho...Semalam tercapai hajat saya nak makan mee sos...
Hiks..Actually, bukan mee sos yang sebenar lah...
Sebab ni mak saya yang masak...
Dye gunakan kicap, tak gunakan black bean paste mcm orang Korea...
So, kalau gune kicap tak lah hitam macam mee sos yg betol2...

Tak kisah lah.. Janji ala2 mee sos gak..hehehhe

Mee sos buatan mak saya...Sos tuh saya letak sket sgt..patot kene letak lagi sos tuh

Yang penting... Sedapppppppp!!!!!
:)

Hah.. kan tajuk saye tuh pelik ke...
Yang sebenarnyer..... Hari nie saya saje2 nak try pakai shawl...
Semalam lah bosan yang amat gi google tutorial Shawl.. Hiks.. :)
Tuh yang hari nie terase nak pakai shawl tuh...

Tapikan,, tadi saya masuk ofis de 2 orang akak ni dr jauh nengok saya..
Mule2 dye orang pandang mcm biase jekk...
Tengok2 dye pandang lagi skali mcm saya ni pelik..

Pelik ke??
Ke dyeorg pelik sbb x penah nengok saya pakai shawl??
Atau pon cara saya pakai shawl pelik???
Cube kowang nengok kat bwh nie..


Pelik ke kawan2??
Komen sket..

:) :) :)

8 Sarang ♥:

Amazing AJ said...

kakak tu jeles kot ko ade tau pakai shawl. hahaha

s.y.a.r.q said...

hahahahahahaha... AJ... nak jeles wtpe.. dyeorg bley google pe.. :D

Tuh la.. Kat cni ku xbrani nak pakai bj yg mcm comel2 sket.. nanti mesti yg pandang pelik... malu i.. :p

@rE-LonG said...

xpeLik pown..
doraG jeles la tu syraq nmpk comey..hihi

ok wat =)

s.y.a.r.q said...

ok eh??
Tq.. :D

tapi ni masih amatur,,, x expert lg pakai shawl.. blasah jek

hafizah hamid said...

ok jek..takde la pelik pun..biasa je..
agaknya dia org dok pandang2 tu ..sbnrnya nak tanya awak kot mcmana nak pakai...wakakakaka....

s.y.a.r.q said...

wakakakakakakaka.... pandai kak fiza wat andaian....

akak2 kat situ tahu senyum jek..ckp x moh...

amyken said...

ala2 YUNA..huhu
sebab tu diorg tgk..

s.y.a.r.q said...

hahahahaha...
ala2 YUna lah sgt amy...
Yuna tuh lawa seyh... :D

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2