♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, September 7, 2009

Hari minggu


Hye korang!!
Mownink!! (^_^)
Hari ni kejelesan tengok ayah saya bergoyang kaki, sambil tengok tv kat umah tadi pagi pukul 7 pagi....Tak payah pergi keje..
Cis!!!! Selangor cuti... Kenapa kah UM ni masuk dalam KL..
Kan UM juga dalam PJ....
Separuh KL dan separuh PJ..
Harus cuti ambik ikot KL dan PJ...
Wahhh!! Tamak kannn... Mueheheheeheheh....


Weekends korang2 buat hapeee???
Ri Sabtu saya tak buat hape2...
Dannnnnn... Teruk giler bangun pukul 1 ptg seyh...
Miahahaha.. NI sebab kesan ubat batuk...
Giler pening tidor lame2....

Ari ahad semalam pulak kul 11 macam tuh pergi Subang Parade...
Yahoooo.... Shopping!!!
Sebenarnyer tujuannyer nak beli hand bag...
Hand bag ku tiada lagi untuk pakai baju kurung...
Angan2 nyer untuk pakai raya lah....
Semalam berjaya lah rembat 1 handbag...
I likeeeeee... (^_^)
Tak moh tunjuk ah handbag.. Maluuu...
Mesti beg kowang lagi lawakan tuk raye nie????? :D


Pastu kan.... Biler dah balik umah kan, hasil shopping nyer dah terberanak...
Kan tadi saya kate tujuan nak pergi Subang Parade tuh nak beli hand bag saya saje...
Tapi tengok2 ade 4 beg plastik...
Masing2 ade hasil kat setiap orang punye tangan...
Saya beli hand bag,,,
Mama beli flusk air masak... Gantikan flusk lame yang susah itu..
Flusk lame tuh kalau nak ambik air panas kene tekann sampai tangan ber "muscle"....
Hahahahaha,,, melampau nyer.. :P
Yang baru nie tekan gune satu jari pon boleh kate mama.. :)
Ayah paling banyak shopping..Hahahah..
Tak lah banyak..2 barang jek...
Hadeyh... tapi kan... Tapi kan...
Adehhh.. lame giler kalau dye nak pilih barang.. Rase macam lebey dari perempuan pulak...
Tak pelah... Tunggu dengan sabarnyeee,,, :D


Eh... Sorry lah entry asik takde gambar.... Sekarang nie takde mood untuk snap sane sini lah..
Lain kali yer...
Eh...kowang pulak watpe weekend???

Ok... Bubbye!!! :)
Nak buat keje... Ahahahahah... Kununnnnn... :P



:) :) :)


2 Sarang ♥:

mummymujid said...

kl....kije ek.....thhhiii trg coti gak...saya coti....

s.y.a.r.q said...

mummy mujid nie... saje nk jeleskan kite ah tuh.... T___T

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2