♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, September 1, 2009

I love malaysia


*******sTiCkY mOde eNtRy*******

Please scroll down for the new entry (^_^)


Hey hey hey hey!!!
:) :) :)
Ade sesiape teringin nak dapat handphone 3G secara free tak??
Ehem2... Rugi lah siapa yang tak nak kan...
Mane lah tau kowang leh menang handphone 3G kan??? :)
MAne tahu rezeki berpihak kepada kowang... :)

Stand a flag in front of the house,.. check.
Stick a flag on the car rooftop,.. check.
Put an iLoveMalaysia logo on website to win iPhone 3GS,.. REALLY?

Sapa nak Jom!!
Meh click kat sini

Tak rugi pon kowang join bende nie...
Senang sajerk...
Tak payah bayar ape2 pon... :)

Bile kowang dah click kat sini,
Sile bace dulu ape yang dye tulis...
Lepas tuh, kat bawah tuh ade form
1) Isi detail2 kowang semua dan URL blog kowang
2)Referrer's e-mail kowang bleyh letak e-mail saya:
nirikaysrun_syarq@yahoo.com

3) Click Submit. Dan seterusnya kowang boleh lah pergi kat emel kowang yek...
Dan ambik code yang diberi dengan click link yang di beri dalam emel kamu..


Macam mana nak paste code tuh dalam blog kowang??


Macam biase lah..Ni untuk Blogspot user..
Yang wordpress tidak ketahuan macam mane.. :P
4) Pergi kat Layout->Add gadget->HTML/Java Script-> Paste ler code tuh di situ dan save..

Siap sudeyyyyyyyyy..... Nanti nampak lah bendera Malaysia terpampang kat blog kowang kat atas belah kanan tertulis I Love Malaysia macam kat blog saya ni... :) :)
Simple kan??? :)

I love u malaysia... :) :)


Ok.. Ape yang kowang tunggu lagi... Jom jom jom jom!!

:) :) :)


2 Sarang ♥:

mummymujid said...

saya dh letak dh ...kacang jer....hahhha dop sabau nk menang tlipon...tlipon lame bleh lah piung dlm tong smpah....hahahhaha tol tak sarq

s.y.a.r.q said...

btol btol.. :P

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2