♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, October 29, 2009

baju sejuk

Yeah!!
Tadi mama bawak balik 2 sweater..
Baju sejuk lah... :)
Warna coklat untuk saya
Hitam untuk mama..

Kiteorang tak de pon merancang nak pegi mane2...
Saje beli..
Berangan dulu...
Manelah tahu kan pergi oversea lagi...
Verangan jek dulu...

Mama kate bukan senang nak dapat baju sejuk yang dye berkenan...
Lagi pon harga dye sangat berbaloi-baloi.. (^_^)
Mama pon rembat lah.. Hapee lagi.....

Dulu, mase pergi Beijing, naik Great Wall of China tuh boley tak kiteorang tak bawak baju sejuk??
Tak terpikir langsung yang kat situ sejukkkkkkkk..
Sekali naik atas tuh, hambik ko..
Menggigil2 masing2....
Dah lah siap dengan ujan sekali.....
Bagussss....
Kan best kalau boleh pergi lagi sekali dan pakai baju sejuk baru nie... :)
Gaya kan dengan muffler dan boots..
Oh.. Bestnyeee...

Sweater baru ku... :)

Or mungkin akan pakai di negara lain... (^_^)
Berangannnn dulu.....
New Zealand ke...
London ke... Australia ke...


:) :) :)

5 Sarang ♥:

hananiEy said...

woho, cantik nyeeee


boley pky kt canada ;) ihihhiih ;)

s.y.a.r.q said...

ehem2...canada??? owhhh..tahu2... kite gi same2 lah... :)

Amazing AJ said...

weh g canada tak ajak aku!!

aku nak ikot weh g oversea. eehheh

s.y.a.r.q said...

AJ: hahahaha..meh la...gi same2..

ARC said...

kat mane ye di Malaysia ni nak beli baju sejuk NZ

xtau pon jenis cmne sesuai dgn weather sane

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2