♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, October 31, 2009

Nak keje sementara

Motif buh gambar sendirik?? :P

Hurmmm... i have a good idea..
Rase2 nye lebey baik saya cari keje sementara..
Sekurang2 nye tak delah boring sangat duduk kat umah nie...
At least masyukkkkkkkk jugak poket saya...
Takdelah kempis je memanjang...
Dapat jugak lah bayar duit yuran yang selebey nye..
Nak mintak duit kat ayah malu lahhh....
Rase macam dah tak patot mintak duit kat ayah lagi...
Bile nak mintak duit belanja tuh macam kene fikir 2,3,4,5 kali...
Dapat juga bayar duit ah Long bukit beruntung bulan2 kannnn.....
Hahaha.. PTPTN.. :p


Lagi2, dapat jugak bersosial ngan orang dan meningkatkan communication skills...
Sosial OK.. bukan So Sial ah lu!!
Hahhaha.. (^_^)
Erm lagi2 ape???
Bagi semangat sikit kat saya nie...


Ok. Syarq... Mule minggu depan gi jalan-jalan cari keje...
GO go go go... Caiyokkkk!!!!!!


:) :) :)


2 Sarang ♥:

mummymujid said...

cayiok2..... tok time ni patut kmpol duit...jap2 nnti b'rangannk pki kreta...jap2 b'rangan nk kawin...

s.y.a.r.q said...

hahaahaha..mummy mujid,,uish...duit pon lom terkumpul lagi.. :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2