♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, March 20, 2011

Ada jugak nama Syarq


Assalamualaikum

Good Morning semua bloggers and readers. Pagi ni aku bangun je terus mengadap laptop hitam ni dan buka blog aku. Baca dekat shoutbox ada kejutan untuk aku.


"CheQpPJoy: Ada kejutan untuk anda dari smiley baggy giveaway..nk tau x?"


Alahai,baca je perkataan kejutan tu lagi lah curious nak tahu apa kan, Lagi-lagi baca perkataan smiley baggy give away.Pergi click kat link CheQpPJoy tengok-tengok ada senarai nama pemenang. Aku scroll sampai ke bawah, tetiba rasa kerteharuan.


Nak tau kenapa? CheQpPJoy sudi bagi kat aku pemenang entry pilihan. Uhukhukhukhuk. Terharu ni CheQpPJoy T_______T. Terima kasih banyak-banyak CheQpPJoy. Keychain tu pon nampak macam sangat comel. Aku suka bentuk love love ni.Tak sabar nak terima keychain tu. Nanti akan aku email kan dengan sepantas kilat kat CheQpPJoy jap gi.


Oh ye, Tahniah kepada semua pemenang utama dan pemenang saguhati. Cik pemenang utama kalau xmoh bag tu bagi kat Syarq. Hahahahahaha. :P


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


5 Sarang ♥:

Miss D'ya said...

waah.tahniah...d'ya masuk contest tak pernah menang pon.hehehe

Dda Ly said...

waa seronoknyee..congrates yee..:)

♥♥Cikngah♥♥ said...

dh tgk dh semalam lg..hehe..congrates

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

ehss..rumah dia dah decorate baru!! nice caler purplee!!
congcrates dearrr!!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Odah + One = OdahOne said...

tahniah syarq...hope pasni mng byk2 hadiah lagi...insyaallah boleh!!!

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2