♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, April 15, 2011

Blogwalking esok kayh (^_^)


Assalamualaikum

Woooisssshhh.. Minggu ni sangat-sangat kepenatan lah rasa nya badan-badan ni. Bukan badan-badan je penat. Fikiran pon penat terkenang-kenangkan mock call yang akan datang nanti. Apalah nasib aku nanti. Wuwuwuwuwuwuw. Harap semuanya baik. Amin.


Minggu ni, pagi-pagi lagi dah exercise. Banyak berjalan kaki. Sebab tu lah penat. Tambah-tambah pulak nak cepat, rushing. Berjalan dengan kelajuan 90km/j. Hahaha. Selaju kereta yang dipandu dekat highway. :p


Dan minggu ni jugak, balik-balik keje dah siap solat semua terus tidur. Nak layan TV pon kurang dah. Tido lagi sedap. Tak sempat nak update belog yang comot ni. Sorry lah korang, aku tak sempat nak bl0gwalking. Tak pe. Nanti weekends aku ganti balik eh. Gi blogwalking kat tempat korang. And plus, thanks kat semua blogger yang baru-baru follow aku. (^_^) Sorry kalau blog aku ni ade yang terkurang :D

P/s: nak sambung tido balik. Padahal baru terjaga dari tidur ni.

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


4 Sarang ♥:

Nadia501 said...

gud luck for mock call nanti syarq! All the best!

sissyira said...

salam

tidur tu penting tau..kih kih kih..

s.y.a.r.q said...

@Nadia501
gud luck kat nadia gak!! caiyokkkkkkkkkkk

s.y.a.r.q said...

@sissyirasyira!!setuju sgt!! :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2