♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, April 30, 2011

Sungai Sendat


Assalamualaikum

Wow!!! Seminggu dah aku tak update belog yang comot ni. Kali ni bukan tak tahu nak update ape. Tapi internet aku out of service. Line telephone aku rosak. Jadi sah-sah streamyx pon tak boleh guna lah. Sob sob sob T______________T

Entry ni aku post guna wireless jiran sebelah rumah aku. Hahaha. Jiran sesama jiran elok lah sharing. " Sharing is caring". (^_^) Betol tak??? Ok, ni ada cerita basi yang nak aku kongsi. Cerita dah expired. Nasib korang lah kene dengar cite dah basi. Untung bukan dah berkulat :p

Sabtu minggu lepas, dapat pergi meronggeng dekat tempat yang sangat-sangat lah sendat. Sesendat nama dia. Hahahahaha. Sungai Sendat.... Tak tahu lah sendat celah mana entah. Lu pikir lah sendiri weyh!!


Sila cari dalam gambar kat atas, celah mana yang sendat. Kalau dah jumpa, bagitahu aku (^_^)

Sebelum menyendat-nyendat dalam air, kita bako je ayam-ayam, ikan-ikan, udang-udang, sosej-sosej dan fish ball. Kasi bakoooooo!!! Lepas tu, melantak untuk bekalan perot sebelum masuk dalam air terjun yang sejuk.


Mula-mula nak masuk air tu, menggigil-gigil bukan main. Dah lama berendam, rasa tak nak keluar. Nak duduk berendam sampai ke malam :P



Group 207 B superb!!! (^_^)

Lepas ni kita pergi sungai mana pulak????

p/s: credit to nadiah for the picture

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


9 Sarang ♥:

Hazmin said...

tq datang singgah... :)
wow..macam best je bbq tu...nyam..nyam...terliur pulak tengok..

AiMaN said...

wah..bestnye..huhuhu..lama x gi picnic

ZWAN SABRI said...

terliur tgk makanan2 suma tuu.. HUHU
btw, sungai sendat ni kat mana?


MySuaraBlog: Filem ROOMMATE

s.y.a.r.q said...

@Hazminmemang best!!!brape round entah mkn mase ni :)

s.y.a.r.q said...

@AiMaNpergilah aiman.leh tenang2kan fikiran :)

s.y.a.r.q said...

@ZWAN SABRIsungai sendat ni atas sikit dari uluyam :)

Nadia501 said...

terbaiklah outing aritu. Terbaek lah 207B. hehehehe.

s.y.a.r.q said...

@Nadia501kalau ade outing lagi sure gempak :D

sekamar rindu said...

salam...

aktiviti yg sangat baik....dapat mengeratkan lagi tali saliturahim...

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2