♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, April 8, 2011

Orang putih,cakap melayu



Assalamualaikum

Buat permulaan,korang cuba tatap gambarlelaki ni dulu. Kenal tak korang dengan lelaki ni??

Korang pernah tak tengok drama melayu bertajuk Cikgu Kemisah Kirkby dekat TV 2.Pukul 9 malam kalau tak salah aku, setiap hari Rabu??????

Aku sangat kagum dengan mamat ni sebab, walaupon dia bukan orang Malaysia, tapi fasih yang amat-amat bercakap dalam Bahasa Melayu. Dan, mak aku sampai minat tengok drama Cikgu Kemisah Kirkby ni sebab ada mamat ni lah. Dalam watak drama tu, nama dia Gerome.


Asyik sebut mamat ni,mamat ni macam dia tak ada nama pulak kan? Hehehe. Nama dia Geofrey Perrin Williams. Bila aku tengok drama Cikgu Kemisah Kirkby sampai aku cakap kat mak aku, kalau aku jumpa Geofrey ni rasa nak cakap dengan dia depan-depan je. Test bahasa melayu dia. Siapa lagi teror. Hahaha


Anyway, semalam masa aku tengah makan ikan bakar tu, ada crew buat shooting dekat depan kedai Paintball, depan kedai ikan bakar tu. Tiba-tiba nampak sorang mamat macam pernah tengok je. Huhuhu. Tengah smoking. Teringin nak tangkap gambar dengan dia, tapi malu-malu miow miow. At last snap dari jauh je lah labuuuuuuuuuuuu..He he he.

Nampak tak itu orang dalam bulatan?? Itulah dia Geofrey Perrin Williams. Tengah rehat sebelum sambung dengan shooting. Aku nak snap gambar dengan dia malu. Sebabnya, kalau aku jumpa mana-mana artis pon, aku buat-buat tak kenal je artis tu. Kah kah kah. Bila dah jalan jauh sikit dari artis tu, baru sibuk nak cerita.


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


7 Sarang ♥:

zOeY zAu YaH said...

eh mak kite pun suka tgk citer tu tau..hihi nape x buat dono jek gi tgkap gamba? haha..tp kan samalah,bila jumpa artis buat2 x knl..x mo tnjk sgt padahal dh lps baru saya sbuk2 nk citer hahahah..

cinta pink said...

ape daa june ni ..malu2 meow lak....hehe kalo pink x lepskn lepuang tu...kn june nk ckp bedepan nan die hahaha :D

s.y.a.r.q said...

@zOeY zAu YaH
tak tahu nk ckp pe kalau jumpe dye :D

s.y.a.r.q said...

@cinta pinknk wt cmne...org pemalu ni .hahahahah :p

Abang Jonni said...

adeih... tadi beriya nak jumpa.. bila jumpa mau plak... huhuhuhu..

tpi malu2 kucing ok gak.. drpd nampak trus pengsan...

Redbloodsnow said...

wahh...zie pun turut KAGUM!

Geofrey said...

kenapa tak tanye je i untuk tangkap gambar je? i so would have taken a photo with you :)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2