♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, April 16, 2011

GA Contest POLKA.espadrilla



Assalamualaikum

Hari ni, hari untuk melangsaikan semua hutang tag yang belum habis lagi tarikh luput. Ekekekeke.Yang dah habis tarikh luput tu Syarq mintak maaf ye. Tak sempat nak join sudah. T______T Cik Ngah yang sangat-sangat rajin tag aku. Ha ha ha. Biaselah, aku pon rajin tag dia jugak. Bak pepatah orang putih, "What you give, you get it back!!"

Teruskan dengan tag kali ni yang berupa sebuah Give Away Contest. Contest ni nak carik follower blog POLKA.espadrilla.. Dengar nama pon macam comel kan?? Hehehe. Memang sah tuan belog comel pon (^_^)


Untuk ke blog tuan Give away dan nak tahu syarat-syarat, click kat banner di atas. Ok, sekarang masa untuk tag...............................

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


3 Sarang ♥:

udin said...

huhu.. thanks yer sebab tag.. :)

LIYA said...

salam, meh join http://melliasyg.blogspot.com/2011/04/gugu-gaga-1st-giveaway.html

LIYA said...

:)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2