♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, April 12, 2011

Posto Posto


Assalamualaikum

Semalam dapat satu pucuk pos ekspres, errkkk??????Pucuk ke?????


Isi dalam nya adalah kunci kereta Nissan Skyline sebijik!!! Dalam tu ada di sertakan surat yang menyatakan yang aku boleh ambil kereta tu dekat any showroom nissan.Keh keh keh keh. Bahahahaha..Tipu sunat. Bende ni yang aku dapat.



Owwwhhh..Bestnye kan kalau dapat sebijik kereta free tu. Thanks a lot to CheQpPJoY. Sudah sampai keychain Love tu. Santek santek. Suka sebab ada ayat "Happy Blogging" (^_^) Special!!!!

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


6 Sarang ♥:

Abang Jonni said...

msti pengsan ye tak kalu dapat kunci skyline... huhuhuhu..

s.y.a.r.q said...

@Abang Jonni
opkos pengsan abg jonni. kalau dpt, siap pergi umah abg jonni, show off bwk skyline.keh keh keh :p

Nadia501 said...

bestnya dapat hadiah! =D

♥♥Cikngah♥♥ said...

lau aku dpt kunci tu kompom tdo atas lantai trs.kikiki

s.y.a.r.q said...

@Nadia501
Masuk lah apa-apa giveaway, kalau lucky dpt ler hadiah nadia :)

s.y.a.r.q said...

@♥♥Cikngah♥♥
seppppp fatin!!! hehehehee. dalam mimpi kot leh dpt kunci tu aku :))

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2