♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 28, 2011

1st GiveAway Ang Pow Chinese New Year


Salam


Minggu depan buat kaum Cina di seluruh dunia akan menyambut Tahun Baru Cina. Bukan orang cina saja boleh dapat ang pau. Orang melayu orang India pon boleh dapat ang pau juga maaaa.... Kali ni aku kene tagged dengan Cik Odah..


Tagged kali ni berupakan ang pow Kalau menang dapat ang pow lor. Ini ang pow kalau dapat bukan main-main lor.Tapi ang pau ada duit la dalam dia. Tapi tarak tau berapa dapat. Wa harap dapat lah silatus ringgit.boleh wa beli kasut jogging semijik. Ha ha ha ha.. Erk... Kenape aku cakap macam orang cina cakap melayu ni meh??


Syarat-syarat untuk dapat ang pow ni secara lucky mestilah kena buat ucapan Tahun Baru Cina.
Oh. Mari kita mulakan ucapan nye ye.

Selamat Tahun Baru Cina kepada semua kaum Cina di malaysia ni. Kepada yang bukan penduduk Malaysia juga kalau faham ape yang aku cakap ni lah ye. Kalau tak faham boleh pergi dekat translation website.Terima kasih :D


Nanti balik kampung jangan memandu kereta secara laju. Pandu berhati-hati. Jangan drive feel macam pemandu F1 kalau rasa tak puas hidup lagi ye. he he he. Lagi satu, nanti kalau sudah sampai rumah, time makan besar jangan gaul itu apekebende name makanan tu tinggi - tinggi sangat sampai melekat dekat syiling rumah korang. har har har.


Oklah.Sampai sini saja ucapan wa. Tapi sebelum tu wa nak nyanyi satu lagu tahun baru cina untuk lu orang semua.



"Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni yeah

Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni yeah"


Kalau nak tahu ape kah syarat-syarat Give Away Ang Pow ni, sile pergi ke blog ini. Tuan belog seorang Cina + India = Cindian. First time aku jumpe blogger cindian :)


Aku nak tag dengan baik hati nya, Cik Diana, Cik Shida, Encik Abdul Aziz. Har har har..Ambik-ambik.Orang nak bagi ang pow ni :p



5 Sarang ♥:

Yann Mazian said...

gudluck untuk kitak!! hihi. :D

lovely.me said...

thanks coz join..hehe

s.y.a.r.q said...

@Yann Mazian
ya.. gud luck untuk kitak juak.. :)

s.y.a.r.q said...

@lovely.me
welcome :)

Cik Diana said...

thanks 4 the tag..
gud luck yea.. hehe

nnty kalO i wt i infOrm..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2