♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, January 6, 2011

Mereka Kata




Salam untuk semua bloggers.

Sebelum mulakan.....TQ to Ben Ashaari sebab bagi kami peluang untuk join Segmen2011.



Ok now let's start.
Hye semua bloggers. Smiley
Selamat datang ke Blog s.y.a.r.q yang comot-comot ni...
Blog s.ya.r.q ni cume sebuah blog yang simple saje...
Blog yang hanya untuk aku suke-suke ber Pokpek-pokpek dekat sini.
Aku ni memang suke bercakap.
Tapi kadang boleh jadi seorang yang pendiam.
Kadang-kadang tu ade bende yang kite tak dapat nak meluah kan melalui percakapan mungkin kite boleh luahkan dalam penulisan.


Blog s.y.a.r.q ni di lahirkan pada 2 December 2008.
Sudah 2 tahun lebih eh baru aku perasan!!!Smiley
Aku bermula start join menulis belog apabila first time aku baca blog
Kak Viruspadu.
Terus jatuh cinta dan terus sign up kat blogspot.
Mula-mula sangat blur macam mane nak start buat blog ni...
Daripada tutorial dari Blog Kak Viruspadu dan juga adik dye Kak Ceeramoon aku godek-golek blog ni..
Mula-mula sangat khayal buat belog..
Bukan nye ape, aku sangat suka nak hias-hias blog aku bagi nampak cantik.
Berkali-kali tukar layout, design dan background dengan tambah ape-ape aksesori-aksesori yang menarik kat blog..
Tapi at the end tak cantik jugak macam blog orang lain. Smiley
Tapi tak hapelah.... Yang penting kepuasan tu.


Pernah stop blogging selame 5 bulan di sebabkan sibuk dan mood hendak menulis tu sudah hilang....
Ape-ape pon blogging salah satu hobi aku sekarang ni...
Even follower aku tak sebanyak bloggers lain tapi aku puas dengan blogging.


Anyway.. Happy blogging you all!!!
dan tak lupe Terima kasih banyak-banyak kat semua yang sudi bace blog s.y.a.r.q ni..
Hug sikit. Yang gurl sajer... Smiley Smiley
Smiley

Sekian.



8 Sarang ♥:

sissyira said...

salam perkenalan buat blogger baru :D

athirah said...

hai... thanx singgah blog... student UM ea???

iqbalhakimi said...

iqbal join jugak =)

selamat berkenalan..happy blogging =)

s.y.a.r.q said...

sissyira:salam perkenalan :)

athirah: yup yup..tapi dulu la..skrg sudah tua... :)

iqba: TQ :)

JIJI YU said...

muehehe..waaa pnjang tol kate2 aluan..menarek2..salam kenal2...

Lulu caldina said...

Rajinnya join segmen En. Ben..
Good luck yer

lina said...

salam dik - blog ni pun menarik...dpt belajar benda baru jugak walaupun dengan adik2...seronok :)

s.y.a.r.q said...

Lulu: hiks.... segmen en ben tu mcm menarikkk tu yg join :)

lina: kak..... TQ... :) blog comot2 je ni

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2