♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, January 11, 2011

Songs of my choice



Salam.

Hola-Hola.
Selamat pagi... Smiley

Huhu.. Tiba-tiba satu idea timbul.
Nak buat Hari "Songs of My Choice" atau pendekkan jadi SOMC.

SOMC hanya akan di post pada setiap hari SELASA.
Pada pukul berapa2 pon as long as ianya hari Selasa.

Ape tu SOMC????
SOMC adalah pilihan lagu yang aku pilih untuk hari tu.
Tidak kira lah lagu tu dalam Genre apa-apa pon.
Nasyid, Rock, Pop Rock, Jazz, Balada.
Sama ada lagu baru atau lagu baru.
It can be any kind of songs.


SOMC ni saje-saje nak berkongsi dengan rakan-rakan semua.
Mane lah tau dengan lagu-lagu yang aku akan post kan ini dapat mengimbau kenangan-kenangan manis anda semua.
Ataupon mungkin anda sudah lama tak dengar lagu-lagu tu.

:)
Saja suka-suka..

Ok hari ni saya mula kan dengan satu lagu.

Artis: Exist
Tajuk Lagu: Rahsia Pohon Cemara







1 Sarang ♥:

JIJI YU said...

pohon pon rahsia gak..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2